Νέο look για την Ελένη Φουρέιρα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης: Η φωτογραφία με την ριζική αλλαγή που έκανε χαμό στο Instagram

Ελένη Φουρέιρα: Ανανεωμένη και εντυπωσιακή όπως πάντα

Δεν σταματά ποτέ να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και είναι από τις τραγουδίστριες που ανανεώνεται συνεχώς, χωρίς να γίνεται ποτέ στυλιστικά αδιάφορη. Η Ελένη Φουρέιρα ξέρει πως να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω της.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Μπορεί η γνωστή τραγουδίστρια να μην έχει τοποθετηθεί ακόμη ωστόσο το απόγευμα της Παρασκευής (19/8) δημοσίευσε μια νέα ανάρτηση στην οποία πζοάρει με το νέο look στα μαλλιά της. Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να “πειραματίζεται” καθώς πάντα λέει “ναι” σε μια αλλαγή.

Φυσικά οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της ήταν δεκάδες καθώς οι followers της για ακόμη μια φορά έσπευσαν να την αποθεώσουν για τα καλά.

Ελένη Φουρέιρα: Η ανάρτηση της στο Instagram

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ