Νέος έρωτας για τη Ρούλα Κορομηλά: Ποιός είναι ο 55χρονος άνδρας που την κάνει ευτυχισμένη

Ρούλα Κορομηλά: Μετά από θυελλώδεις σχέσεις και δύο γάμους βρήκε ξανά την αγάπη

Η Ρούλα Κορομηλά είναι πλήρως ανανεωμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς έχει μπει ξανά στη διαδικασία της παρουσίασης μέσα από το «Σπίτι με το Mega», ενώ βλέπει την προσωπική της ζωή να αλλάζει και να ανθίζει ξανά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μάλιστα, μοιάζει να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άνδρα, που την κάνει και πάλι ευτυχισμένη. Η ίδια, άλλωστε, στο παρελθόν έχει περάσει από «θυελλώδεις» σχέσεις και δύο γάμους, που είχαν απασχολήσει και το έχει πληρώσει κατά κάποιο τρόπο, περνώντας και δύσκολα στα οικονομικά της.

Ρούλα Κορομηλά: Ποιός είναι ο άνθρωπος που την κάνει ξανά χαρούμενη

Αυτή η νέα σχέση, όμως, είναι κάτι το διαφορετικό για την Κορομηλά, η οποία μοιάζει να βρίσκει τον εαυτό της μαζί του, μακριά από τα αδιάκριτα φώτα της δημοσιότητας. Κι εκείνος, φυσικά, τη βοηθά πάρα πολύ και νιώθει άνετα μαζί της, με αποτέλεσμα να έχουν έναν πολύ ισχυρό δεσμό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», πρόκειται για έναν εντυπωσιακό 55χρονο άνδρα, ο οποίος τη γνώρισε και αμέσως την έκανε να νιώσει οικεία, με αποτέλεσμα να συνάψουν σύντομα σχέση.

Μένει να φανεί κατά πόσο αυτή μπορεί να κρατήσει, αν και μοιάζει να έχει «χτιστεί» σε ισχυρά «θεμέλια», με την παρουσιάστρια και πάλι να λάμπει.

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη