Νέος έρωτας στο πρόσωπο μελαχρινής καλλονής για τον Γιώργο Σαμπάνη: Η κούκλα σύντροφός του, που γνωρίσαμε στο GNTM

Γιώργος Σαμπάνης: Ποια είναι η νέα κούκλα σύντροφος του τραγουδιστή

Μπορεί ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γιώργος Σαμπάνης, να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα, ωστόσο σύμφωνα με το nassos blog, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ιωάννας Σαρρή, που γνωρίσαμε από το GNTM. Μάλιστα, η Ιωάννα Σαρρή πρωταγωνιστεί και στο νέο του video clip για το τραγούδι «Άσε με να σε προσέχω» και σύμφωνα με το okmag, ο Γιώργος Σαμπάνης και το μοντέλο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα, που το μεγαλύτερο μέρος τους έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

Το video clip σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, ενώ το κομμάτι κατάφερε να γίνει από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του #1 στα Tik Tok trends.

Η πανέμορφη κοπέλα, με ύψος 1.83, σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία, ασχολείται με τον στίβο και διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, που της χάρισε μάλιστα το παρατσούκλι «το σώμα», όσο βρισκόταν στο ριάλιτι μόδας του Star.

Στο Instagram μετράει ήδη 73.000 ακόλουθους και ανεβάζει συχνά αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τις επαγγελματικές της συνεργασίες, αλλά και στιγμές της ζωής της.

Όπως έχει υπογραμμίσει σε συνέντευξή της στον Πάνο Κοκκίνη και το OneMan «δεν έχω κάνει ποτέ άλλη δουλειά πέρα από μοντέλο. Αν και σε πρακτορείο πήγα σχετικά αργά, γιατί δεν το ενέκρινε ο μπαμπάς μου. Πρώτη μου δουλειά ήταν για ένα διαφημιστικό σποτάκι όταν ήμουν 16 ετών. Εννοείται πως σε όλα τα casting και τις φωτογραφήσεις που έχω κάνει η μητέρα μου ήταν πάντα παρούσα. Είτε εντός στούντιο, είτε με περίμενε απέξω στο αυτοκίνητο».

Εικόνες της συντρόφου του Γιώργου Σαμπάνη

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα