Νέος Masterchef ο Γιώργος Νικολαΐδης: Ο 15χρονος γιος της Δέσποινας Βανδή και το άπιαστο ταλέντο στη μαγειρική

Γιώργος Νικολαΐδης: Κληρονόμησε το ταλέντο από τη μητέρα του

Ο Γιώργος Νικολαϊδης φαίνεται πως έχει πολύ μεγάλη αγάπη στη μαγειρική και μάλιστα φρόντισε να μαγειρέψει γκουρμέ πιάτα για την οικογένειά του. Το ταλέντο που κληρονόμησε ο Γιώργος από τη μαμά του είναι μοναδικό. Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να είναι μια full time μαμά και καταξιωμένη τραγουδίστρια όμως της αρέσει να περνάει τον ελεύθερό της χρόνο στην κουζίνα. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μαγειρεύει υγιεινά και νόστιμα πιάτα για τα αγαπημένα της πρόσωπα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί τις συνταγές της με τους χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram.

Γιώργος Νικολαΐδης: Δείτε φωτογραφίες με όσα δημιουργεί ο γιος της Δέσποινας Βανδή

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, το ταλέντο της στην μαγειρική κληρονόμησε ο γιος της, Γιώργος που του αρέσει πολύ να μπαίνει στην κουζίνα μαζί της και να τη βοηθά.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας μαμά και γιος έφτιαξαν ένα λαχταριστό vegan cake, με σοκολάτα και φράουλες το οποίο η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

«Ίσα που πρόλαβα! Από τον μικρό μου σεφ», έγραψε με υπερηφάνεια η τραγουδίστρια.

Πριν λίγα 24ωρα ο γιος της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μια συνταγή με ρύζι και γαρίδες. Η περήφανη μαμά Δέσποινα Βανδή έσπευσε να μοιραστεί το πιάτο του με τους Instagram-ικούς της φίλους, καμαρώνοντας για τις μαγειρικές του ικανότητες.

«Τι φτιάχνει αυτό το παιδί μου! Δεν με αφήνει να αγιάσω!”», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Ο γιος μου έχει πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο στην μαγειρική. Αν ένα κομμάτι του εαυτού μου υπάρχει στην Μελίνα, ένα άλλο, υπάρχει μέσα στον Γιώργο. Ξεκίνησε από πολύ μικρός να πειραματίζεται στην κουζίνα, με όλες τις…συνέπειες», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες η Δέσποινα Βανδή αποκλειστικά στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου.

Related posts

Αuτός είναι ο 34χρονος που έπeσε από τον Λευκό Πύργο

Γρηγόρης Πετράκος: Μετά τον κορονοιό, αμφισβητεί και την αφρικάνικη σκόνη – Το δημόσιο μήνυμα

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο