Νικηφόρος Βυθούλκας: Οι σπουδές που παράτησε για την μεγάλη αγάπη του την μουσική και η συμμετοχή στο X Factor που του άλλαξε την ζωή

Νικηφόρος Βυθούλκας: Όσα δεν γνώριζες για τον τραγουδιστή που όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα

Πρόκειται για έναν νεαρό τραγουδιστή ο οποίος καταφέρνει να γεμίζει τα μαγαζιά και να κάνει το κοινό μια παρέα, τραγουδώντας κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του οι οποίες μάλιστα είναι και ιδιαίτερα ρομαντικές, με την φωνή του να τις απογειώνει.

Τον Νικηφόρο Βυθούλκα τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο «X Factor», που προβλήθηκε από την συχνότητα του ΑΝΤ1 το 2009. Επιπλέον ο τραγουδιστής είναι 33 χρονών αφού γεννήθηκε στις 24 Μαΐου του 1988.

Μετά το τέλος του μουσικού σόου ο Νικηφόρος βρίσκεται στην μουσική βιομηχανία ενώ φέτος τον παρακολουθούμε και μέσα από το J2US, ως coach της Λάουρας Νάργες.

Οι σπουδές που παράτησε ο Νικηφόρος Βυθούλκας για το τραγούδι

Αυτό που ίσως να μην ξέρατε για τον Νικηφόρο είναι πως έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Παρόλα αυτά όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος δεν έχει ολοκληρώσει την πτυχιακή του και σύντομα σκοπεύει να την ετοιμάσει για να πάρει το πτυχίο του.

«Ως φοιτητής στο τμήμα Φυσικής, δούλεψα για πρώτη φορά στα μπουζούκια. Μάλιστα, εκείνη την εποχή τα νυχτερινά κέντρα ήταν ανοιχτά πέντε ημέρες την εβδομάδα, οπότε το βράδυ τραγουδούσα και την επόμενη μέρα το πρωί πήγαινα σχεδόν άυπνος να παρακολουθήσω τα μαθήματα στη σχολή.

Η εξομολόγηση του Νικηφόρου Βυθούλκα για την μουσική

Ήταν κάτι πολύ έξω από μένα. Θα ήμουν δυστυχής, με χάπια και κατάθλιψη, αν δεν ασχολούμουν με τη μουσική. Γι’ αυτό, εξάλλου, χρωστάω ακόμα την πτυχιακή μου ώστε να πάρω και επίσημα το χαρτί. Κάποια στιγμή θα κάνω το χατίρι των γονιών μου και θα ολοκληρώσω τις σπουδές μου ώστε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο οριστικά. Η δική μου αγάπη ήταν η μουσική, αλλά και αυτό που πάντα με έκανε ευτυχισμένο», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ο Νικηφόρος Βυθούλκας.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ