Νικήτας Τσακίρογλου: «Μας λείπεις, δεν είναι πια το ίδιο…» – Χαλασμός στο Twitter για την απουσία του ηθοποιού

Νικήτας Τσακίρογλου: Τα σχόλια για την απουσία του ηθοποιού από τη σειρά

Η βιογραφική σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» τράβηξε και πάλι το ενδοαφέρον του κοινού και των τουιτεράδων που έσπευσαν να μιλήσουν για την απουσία του ηηθοποιού από το χθεσινό επεισόδιο.

Η απουσία του Νικήτα Τσακίρογλου από το επεισόδιο της σειράς ήταν αισθητή, με τους τηλεθεατές να αναφέρουν μεταξύ άλλων πως έδινε «άλλη αίγλη» στη σειρά.

Βέβαια οι τηλεθεατές δεν στάθηκαν μόνο στην απουσία του Τσακίρογλου, αλλά και στις ερμηνείες των υπόλοιπων ηθοποιών όσο και στα γυρίσματα της σειράς, με την Κόνιτσα από χθες βράδυ να έχει γίνει ένα must προορισμός.

«Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Η σκηνή που ενθουσίασε το κοινό

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς, η σκηνή που καθήλωσε το κοινό ήταν ο μονόλογος της Χατζηχριστίνας, όταν βρέθηκε στον τάφο του Γέροντα Αρσενίου. Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν την ηθοποιό Σμαράγδα Σμυρναίου, που ενσαρκώνει την Χατζηχριστίνα, για την ερμηνεία της.

Μεταξύ άλλων στο επεισόδιο της Πέμπτης οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον Πρόδρομο Εζνεπίδη, να προσπαθεί να σταθεί χωρίς τον πνευματικό του πατέρα. Είναι έτοιμος να τα παρατήσει, όταν η γυναίκα του Ευλογία δείχνει τη δύναμή της και τη σοφία που κουβαλά στην ψυχή της.

Εννέα μήνες μετά την έλευσή τους στην Κέρκυρα, φεύγουν για την Πλαταριά Θεσπρωτίας. Εκεί, ο Πρόδρομος αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες για να κρατήσει ενωμένους τους χωριανούς, και έτσι, κάποιοι, νιώθοντας απογοητευμένοι από την κυβέρνηση και προδομένοι, φεύγουν για να βρουν επιτέλους έναν τόπο εγκατάστασης. Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου η οικογένεια του Πρόδρομου Εζνεπίδη, μαζί με 50 άλλες οικογένειες, φτάνουν στην Κόνιτσα.

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι