Νικήτρια η Άννα Αργυρού στο The Voice: Γνωρίστε το 16χρονο «διαμάντι» με τη μαγική φωνή

Άννα Αργυρού: Η 16χρονη μαθήτρια που κέρδισε το δισκογραφικό συμβόλαιο

Κάθε διαγωνιζόμενος στο The Voice ονειρεύεται να φύγει από εκεί νικητής και να έχει στα χέρια του, το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο που θα του ανοίξει την πόρτα στην ελληνική (και όχι μόνο) μουσική σκηνή.

Το βράδυ της Κυριακής (20/12) παρακολουθήσαμε έναν μοναδικό τελικό στο «The Voice», με τους 8 παίκτες σε υπέροχες ερμηνείες, όμως εκείνη που «μάγεψε» -ξανά- ήταν η Άννα Αργυρού.

Νικήτρια αναδείχθηκε η 16χρονη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η οποία θα υπογράψει ένα «χρυσό» συμβόλαιο με την Minos EMI, a Universal Music Company.

Ο τελικός χωρίστηκε σε τρεις φάσεις: Από τους οκτώ φιναλίστ και την πρώτη ψηφοφορία έμειναν οι τέσσερις καλύτεροι και στη συνέχεια οι δυο, από τους οποίους κρίθηκε και ο μεγάλος νικητής του σόου.

Αποτελούσε το φαβορί του σόου η 16χρονη Άννα Αργυρού

Στο τέλος, έφτασε η Άννα με τον Ανδρέα Μιλιώτη, ο οποίος ήταν επίσης στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, με την πρώτη να επιβεβαιώνει τον τίτλο του μεγάλου φαβορί ο οποίος την συνόδευε από την αρχή του show.

Στην τελευταία της εμφάνιση στη σκηνή του «The Voice», η Άννα Αργυρού ερμήνευσε το κομμάτι «Stone Cold», το οποίο είχε τραγουδήσει και στην πρώτη της εμφάνιση στο talent show, όταν «τρέλανε» τους coaches με τη φωνή της, κάνοντας και τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν.

Η μεγάλη νικήτρια του «The Voice» είναι μόλις 16 ετών και μένει στην Αθήνα. Η Άννα είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου και κάνει μαθήματα φωνητικής τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Άννα έδειξε πως πρόκειται για ένα «διαμάντι» το οποίο αν συνεχίζει να δουλεύει, θα φτάσει ψηλά. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της Έλενας Παπαρίζου στον ημιτελικό του «The Voice».

Τα λόγια των coaches για την νικήτρια Άννα Αργυρού

«Θέλω ο κόσμος να θυμάται πως είσαι μόλις 16 ετών, θέλω να το θυμάται αυτό ο κόσμος, Δεν ξέρω τι θα γίνει σήμερα, αλλά εγώ αυτό που νιώθω μέσα μου για σένα είναι πως ακριβώς σε δέκα χρόνια θα είμαστε περήφανοι σαν Έλληνες ότι έχουμε μια τέτοια Άννα, το λέω αυτό και συγκινούμαι. Μπράβο Άννα, μπράβο».

Στα Blinds ερμήνευσε το τραγούδι που είπε και στον τελικό, κάνοντας τους coaches να «μαγευτούν» με τη φωνή της και τον Πάνο Μουζουράκη να μπλοκάρει τον Κωνσταντίνο Αργυρό από την διεκδίκηση.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης της εμφάνισης, επέλεξε να πάει με την ομάδα του Σάκη Ρουβά και τα υπόλοιπα αποτελούν… ιστορία.

Η Άννα Αργυρού παίζει πιάνο και κιθάρα και γράφει ακόμη και τα δικά της τραγούδια! Η μουσική ήταν από πάντα το μεγάλο πάθος της και μετά τη νίκη της είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της στον χώρο της μουσικής.

Related posts

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»