Νίκος Αναδιώτης: «Δεν μου αρέσει να κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Απλά θέλω να βοηθάω τη γυναίκα μου»

by Τόνια Τζαφέρη

Νίκος Αναδιώτης: Όσα είπε για τον έγγαμο βίο και τις δουλειές του σπιτιού

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας τόσο για την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητα του με την γυναίκα του. Πιο αναλυτικά την κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης σχετικά με τη γυναίκα του και την οικογενειακή ζωή του.

O Νίκος Αναδιώτης μίλησε για τον γάμο του και για την οικογενειακή του ζωή. Όπως αποκάλυψε χωρίς καθόλου δισταγμό και φόβο,  συμβάλλει με κάθε τρόπο, κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού προκειμένου να βοηθάει τη σύζυγό του.

Νίκος Αναδιώτης: «Δεν μου αρέσει να κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Απλά θέλω να βοηθάω τη γυναίκα μου»

«Το καλοκαίρι, πρώτα ο Θεός, θα κλείσω 10 χρόνια έγγαμου βίου. Είμαι ακόμα πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Με διαφορετικά συναισθήματα, αλλιώς ερωτεύεσαι έναν άνθρωπο όταν τον γνωρίζεις, αλλιώς όταν τον γνωρίζεις καλύτερα, αλλιώς όταν αποκτάς παιδιά μαζί του. Θεωρώ ότι και ο έρωτας και η αγάπη είναι ένα συναίσθημα, μια κατάσταση, η οποία οικοδομείται», είπε αρχικά ο ηθοποιός. Στο ερώτημα με ποιο τρόπο συνεισφέρει στις καθημερινές δυσκολίες και απαιτήσεις ενός νοικοκυριού, ο Νίκος Αναδιώτης δήλωσε το αυτονόητο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Νίκος Αναδιώτης κάνει όλες τις δουλειές στο σπίτι του:

«Κάνω όλες τις δουλειές γιατί μου αρέσει να βοηθάω, αλλά δεν μου αρέσει που τις κάνω. Δηλαδή, αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου και το κάνω τελευταία αναγκαστικά είναι να βγάζω τα ρούχα από το πλυντήριο και να τα απλώνω. Δεν μου αρέσει γιατί σκύβω και πονάει η μέση μου, έπειτα κρυώνω πάρα πολύ όταν βγαίνω έξω στο μπαλκόνι και τα απλώνω» τόνισε.

Νίκος Αναδιώτης: «Δεν μου αρέσει να κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Απλά θέλω να βοηθάω τη γυναίκα μου»

«Υπάρχει τώρα άνδρας που δεν κάνει πια δουλειές; Εντάξει, αν λείπει όλη μέρα από το σπίτι και έρχεται το βράδυ και κοιτάει μόνο το κρεβάτι του, να το καταλάβω. Αλλά δεν νομίζω τώρα ότι υπάρχει άνδρας πια που δεν βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού. Η μεγαλύτερη πλειοψηφία των ανδρών θέλει να προσφέρει. Πάνε οι γάιδαροι, οι γάιδαροι ήταν παλιά», ανέφερε με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο ο Νίκος Αναδιώτης.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν