Νίκος Γαλανός: Ακύρωσε τον γάμο του με την 30 χρόνια μικρότερη σύντροφό του

Οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση τους είναι δυο

Ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, τα τελευταία χρόνια έχει σχέση με την Ελενα Σαγανά η οποία είναι 45 ετών και σχεδόν 30 χρόνια νεότερή του. Και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Μάλιστα υπάρχει η πληροφορία ότι το ζευγάρι είχε ενημερώσει τους κοντινούς ανθρώπους του ότι πρόκειται να παντρευτεί. Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao αποφάσισαν να αναβάλλουν επ’ αόριστον τον γάμο τους για δυο λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με την πανδημία του κορονοϊού ενώ ο δεύτερος είναι το γεγονός ότι ο ηθοποιός αυτό το διάστημα εργάζεται πυρετωδώς για τη “Γη της Ελιάς”.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Νίκο Γαλανό και την σύντροφό του

Το ζευγάρι έχει κάνει λίγες επίσημες εξόδους κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί, η Ελενα Σαγανά, άρχισε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και στη συνέχεια έγινε σύμβουλος πωλήσεων πολυτελών καινούργιων οχημάτων.

“Στην αρχή οι υποψήφιοι αγοραστές αμαξιών διστάζουν να ταυτίσουν μια γυναίκα με το αυτοκίνητο. Οταν όμως αντιληφθούν πως έχω τις ίδιες γνώσεις και εμπειρία με έναν άντρα συνάδελφο, χαλαρώνουν. Ολα εξαρτώνται πρώτα από όλα από την ίδια τη γυναίκα και κατά πόσο αυτή διαθέτει ευπροσάρμοστη και ισχυρή προσωπικότητα” έχει δηλώσει η Έλενα Σαγανά μιλώντας για το επάγγελμα της.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη