Νίκος Μάνεσης – Φαίη Μαυραγάνη: Η όμορφη οικογένεια των 2 ηθικών δημοσιογράφων και η σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά τους

Νίκος Μάνεσης – Φαίη Μαυραγάνη: Όσα δεν γνωρίζαμε για το ζευγάρι

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο υπάρχουν κοινές οικογενειακές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες δημοσιογράφους με καριέρα που μετρά περισσότερα από 28 χρόνια.

Η δημοσιογράφος, έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στο Δίστομο Βοιωτίας. Το 1990 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει Δημοσιογραφία και είναι παντρεμένη με το δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση όπου μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Λυδία και τον Φώτη.

Η οικογενειακή φωτογραφία του Νίκου Μάνεση και της Φαίης Μαυραγάνη

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η ίδια κρατά χαμηλούς τόνους και σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με την οικογένειά της.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, η δημοσιογράφος έκανε μία εξαίρεση και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μία σπάνια οικογενειακή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Μαυραγάνη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Νίκο Μάνεση και τα παιδιά τους, τη Λυδία και τον Φώτη, από τις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές στο «φουρτουνιασμένο Ξι».

«Κάτι καλοκαιρινό στην καρδιά του χειμώνα. Τελευταία ημέρα διακοπών στο φουρτουνιασμένο Ξι, Αύγουστος του 2021 ❤️»,έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φαίη Μαυραγάνη.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη