Νίκος Μουτσινάς: Οι επαγγελματικές επιτυχίες, οι εξομολογήσεις και η επιθυμία για υιοθεσία παιδιού

Νίκος Μουτσινάς: Οι προσωπικές πτυχές του παρουσιαστή

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους παρουσιαστές στην χώρα, τόσο στο νεανικό κοινό όσο και σε μεγαλύτερους, καθώς με το υποκριτικό του ταλέντο αλλά και το χιούμορ του χαρίζει αμέτρητες στιγμές γέλιου. Πέρα όμως από τον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά, υπάρχουν πλευρές τις οποίες ο ίδιος κατα καιρούς έχει φέρει στην επιφάνεια και έχουν πολλά να μας πουν.

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 77′, συγκεκριμένα στις 6 Σεπτέμβρη, στα 18 του πήγε στην υποκριτική σχολή “ΙΑΣΜΟΣ”. Είχε παρακολουθήσει επίσης μαθήματα χορού στη σχολή της Ντιάνας Θεοδωρίδου ενώ έχει αποφοιτήσει από τα Κρατικά Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και το Θεατρικό Εργαστήρι “Θεσπίς”.

Στην συνεχεια κατεβηκε στην Αθήνα για να γινει ακομη πιο γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή “Κους Κους” το μεσημέρι στον Alpha την περίοδο 2005-2007 και παράλληλα το 2006 παρουσίασε μαζί με την Ναταλία Γερμανού το τηλεπαιχνίδι “Soundmix Show”. Επειτε ηρθε και μεγαλη επιτυχια στο πρωινο με τον Γρηγορη Αρναούτογλου οπου απο εκει ξεκινησαν ολα…

Την επόμενη χρονιά, το 2009, συμπαρουσίαζε μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη στον ΑΝΤ1 τον “Πρωινό Καφέ”, μια συνεργασία η οποία απέτυχε αφού το κανάλι διέκοψε τη συνεργασία τους στα μέσα της σεζόν. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στον Alpha όπου συνεργάστηκε τη σεζόν 2009-2010 με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της “Καφές με την Ελένη”.

Περισσότερες επιτυχίες του Νίκου Μουτσινά στην ελληνική τηλεόραση

Την περίοδο 2009-2014 ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή “Δέστε τους”. Από το 2014 έως το 2016 ήταν στον ΑΝΤ1 καθώς πρωταγωνιστούσε στο σήριαλ “Τρίχες”, ενώ συμπαρουσίαζε μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου το “Πρωινό ΣουΚου” και το 2016 επέστρεψε ξανά στον Alpha μέσω της εκπομπής “Ξαναδέστε τους” η οποία κόπηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2017.

Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 “Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια”, ενώ τον Φεβρουάριο του 2018 συμπαρουσίαζε στο ίδιο κανάλι με την Ζέτα Μακρυπούλια τη βραδινή εκπομπή “Sunday Live” η οποία κράτησε τέσσερα επεισόδια.

Στα τέλη της ίδιας χρονιάς επιστρέφει στην τηλεόραση μέσω του νεοϊδρυθέντος καναλιού Open TV παρουσιάζοντας τη μεσημεριανή εκπομπή “Για την παρέα” (την μεγαλύτερη επιτυχία του στην τηλεόραση μετά το Δέστε τους) της οποίας η πρεμιέρα έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2018 (σχεδόν μία μέρα μετά την αντικατάσταση του Epsilon TV στο Open Beyond το οποίο ξεκίνησε τις πρώτες του εκπομπές). Από τις 23 Σεπτεμβρίου 2019, παρουσιάζει ριμέικ της εκπομπής στον ΣΚΑΪ με το όνομα “Καλό Μεσημεράκι”, αλλά με την ίδια ομάδα.

Εκτός από παρουσιαστής είναι και ηθοποιός με πολλές επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις στο ενεργητικό του όπως “Σεσουάρ για δολοφόνους”, “Οι απελπισμένοι”, “Ψέκασα την Ελίζα”, “Τα Βαφτίσια”, “ΚΤΕΛ”, “Βερβερίτσα”, “Οι από πάνω” κ.ά. Τέλος έχει κάνει έκτακτες συμμετοχές στις σειρές του Mega, “Μαρία η άσχημη”, “Το Κόκκινο Δωμάτιο”, “Singles 3” και “Λατρεμένοι μου γείτονες”.

Δεν τα λες και λίγα μέχρι να φτάσει στο σήμερα…

Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για την υιοθεσία

Την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί έχει εκφράσει αρκετές φορές ο γνωστός παρουσιαστής, παρότι θα ανήκει σε μονογονεϊκή οικογένεια και έτσι έχει βάλει μπροστά τις διαδικασίες προκειμένου να εκπληρώσει την επιθυμία του. Ο ίδιος μάλιστα είχε δηλωσει:

“Μας έχουν γαλουχήσει με πολύ συγκεκριμένα πράγματα και, ακόμη και τώρα, αν και έχει προχωρήσει πολύ η εποχή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε απαρχαιωμένες αντιλήψεις που δεν βοηθούν καθόλου την πραγματικότητα – ή μπορεί να βοηθούσαν μία άλλη εποχή. Π.χ. ότι «ο άντρας δουλεύει κι η γυναίκα μένει σπίτι». Ή ότι ο άντρας δεν γίνεται να πάει και να μείνει στο σπίτι της γυναίκας – «Τι είναι, σώγαμπρος;». Τον άντρα, όμως, δεν τον κάνει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο! Ούτε τη γυναίκα ένα ωραίο «θηλυκό» τσιφτετέλι”. Και συνεχίζει:

“Έτσι κι αλλιώς, και τα δύο εμπεριέχονται μέσα μας – και το αρσενικό και το θηλυκό. Όλοι μπορούν να έχουν πολλά πράγματα, σε διαφορετική ίσως δυναμική γιατί είναι διαφορετικές οι ανάγκες του καθενός, του περιβάλλοντος που ζει και της εργασίας που κάνει. Πολύς κόσμος σήμερα μπορεί να δέχεται bullying, όχι γιατί αυτή είναι η επιλογή του αλλά επειδή, ενδεχομένως, να έχει κάτι «παραπανίσιο». Αλλά, ειλικρινά, έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα και ασχολούμαστε με το αν κάποιος είναι μπλε, μαύρος, λευκός ή φούξια;”

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο