Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω να αποκτήσω δύο παιδιά»

by Τόνια Τζαφέρη

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλά στην Αννίτα Πάνια για όλα

O παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, όπου το νεανικό κοινό και όχι μόνο τον έχει αγαπήσει, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και μίλησε ανοιχτά για όλα.

Η Αννίτα Πάνια λοιπόν υποδέχεται στην ταράτσα της, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN , τον πολυτάλαντο Νίκο Μουτσινά και τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ».

Ο Νίκος ανοίγει την καρδιά του και εξιστορεί τα παιδικά του χρόνια, αναφέρεται στην απώλεια της μητέρας του και στις σχέσεις του με τον πατέρα του και τα δύο του αδέρφια. Μιλάει για τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν και τις οποίες ξεπέρασε με πολύ εσωτερική δουλειά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.  Ακόμα παίρνει θέση ΑΝΟΙΧΤΑ για τη «διαφορετικότητα» και δηλώνει τα πράγματα όπως έχουν, χωρίς περιστροφές. 

Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω να αποκτήσω δύο παιδιά»

Το μεγάλο όνειρο του Νίκου Μουτσινά

Αποκαλύπτει μάλιστα, πως το πιο μεγάλο του όνειρο είναι να αποκτήσει όχι μόνο ένα… αλλά δύο παιδιά! Εκφράζει την άποψή του για τις καταγγελίες στον θεατρικό χώρο και ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από τη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Αννίτα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στον Νίκο, αφού ο αγαπημένος παρουσιαστής θα ακούσει τις φίλες του Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Σολωμού και Ματίνα Νικολάου να μιλάνε για αυτόν… με τα καλύτερα λόγια.

Όσο για την Μαρία Ηλιάκη; Η Αννίτα προτείνει στο Νίκο να την πάρουν επί τόπου  τηλέφωνο!  Η συνέχεια στην ταράτσα της Αννίτας.  «ΑΝΟΙΧΤΑ» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά». Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν