Νίκος Σταυρίδης: Τα πρώτα χρόνια της καριέρας, οι αποτυχίες και η απόπειρα να δώσει τέλος στη ζωή του

Νίκος Σταυρίδης: Οι πρώτες αποτυχίες

Ένας από τους Έλληνες κωμικούς ηθοποιούς που άφησαν εποχή με το ταλέντο τους, είναι και ο Νίκος Σταυρίδης, ο οποίος κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του, τόσο στο θέατρο όσο και στον ελληνικό κινηματογράφο. Όλοι οι Έλληνες θυμόμαστε “Τα κίτρινα γάντια” , την ταινία “Η ωραία των Αθηνών”, ο “Εξυπνάκιας”  ή τις ” Δουλειές με φούντες”.

Ωστόσο αν και η εξέλιξή του ήταν αλματώδης ο αείμνηστος Νίκος Σταυρίδης στα πρώτα χρόνια της καριέρας του βίωσε πίκρες και απογοητεύσεις.

Νίκος Σταυρίδης: Τα πρώτα χρόνια της καριέρας, οι αποτυχίες και η απόπειρα να δώσει τέλος στη ζωή του

Νίκος Σταυρίδης: Η συμμετοχή στο θέατρο Έντεν και η απογοήτευση

Όταν ο Νίκος Σταυρίδης στα πρώτα του πατήματα έψαχνε δουλειά στο θέατρο, του έδωσαν ένα ρόλο  με συμπρωταγωνίστρια  την Κούλα Γκιουζέπε. Το νούμερο δεν πήγε καθόλου καλά, και τα σχόλια για τον νεαρό τότε ηθοποιό δεν ήταν καθόλου κολακευτικά με αποτέλεσμα να θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή του από την πίκρα και τις κακές κριτικές. Έτσι μετά από πολλά ποτηράκια ούζου αποπειράθηκε να ανεβεί στην Ακρόπολη για να δώσει τέλος στη ζωή του. Σώθηκε γιατί έπαθε κενό μνήμης και όταν ανέβηκε στον ιερό βράχο ξέχασε μέσα στο μεθύσι του το λόγο που πήγε ως εκεί.

Αυτό του έδωσε την ευκαιρία να δυναμώσει επαγγελματικά και να μάς χαρίσει τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν