Νίκος Βέρτης: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος μου έδειξε την αγάπη του και μου μιλούσε σαν πατέρας»

by Τόνια Τζαφέρη

Νίκος Βέρτης: Αποχαιρετά τον Βοσκόπουλο γεμάτος συγκίνηση

Νίκος Βέρτης: Ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής της χώρας μας, ο οποίος κατάφερε να αφήσει την δική του ιστορία. Και να δημιουργήσει μια λαμπρή και ανεπανάληπτη καριέρα, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 ετών. Όπως είναι λογικό, κοντινοί του άνθρωποι, οικογένεια, συνεργάτες και όσοι τον γνώριζαν… θέλησαν δημόσια να εκφράσουν την συγκίνηση τους για τον μεγάλο τραγουδιστή. Να του πουν το μεγάλο αντίο, και να φέρουν στο παρόν κάποιες από τις καλύτερες αναμνήσεις μαζί του.

Ένας από τους τραγουδιστές που μίλησαν με τα πιο τρυφερά λόγια για τον Βοσκόπουλο, είναι και ο Νίκος Βέρτης. Ο οποίος δεν σταματά να βλέπει την μια επιτυχία του, μετά την άλλη. Ο Βέρτης σπάνια επιλέγει να ανοιχτεί ή να προχωρήσει σε κάποια συνέντευξη. Ενώ πάντοτε επιλέγει να κρατά την προσωπική του ζωή και στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτήν την φορά όμως, θέλησε δημόσια να μιλήσει για τον μεγάλο τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο.

Νίκος Βέρτης: Αποχαιρετά τον Βοσκόπουλο γεμάτος συγκίνηση

Ο Νίκος Βέρτης, τίμησε τον ‘’πατέρα’’ του, όπως τον αποκάλεσε, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

Η δημοσίευση του Νίκου Βέρτη για τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Με τίμησε στηρίζοντας με σε ότι έκανα. Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιό του. Το πρότυπο μου. Ο Μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος. Με τις πράξεις, την ζεστή και γλυκύτατη καρδιά του, μα και το αψεγάδιαστο πάντα στυλ που διατηρούσε, κατάλαβα γιατί τον βάπτισαν (Ο Πρίγκιπας). Συγκινημένος θα πω, πως ενώ έφυγε νωρίς, έφυγε πολύ πλούσιος…

Πλούσιος όμως εν τέλει από πολλή αγάπη, αφού η οικογένειά του, οι φίλοι του, και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε καλύτερα τον λατρεύαμε και όλοι θέλαμε να είμαστε κοντά του να παίρνουμε λίγο απ’ το φως που είχε αυτός ο άνθρωπος στην ψυχή του.

Θα συνεχίσουμε να τον θυμόμαστε ως ίσως την πιο ευαίσθητη καρδιά, που τελικά μόνο αγάπη έδωσε σε αυτόν τον κόσμο…Τέτοιες ψυχές μόνο θρόνο αξίζουν εκεί που πάνε. Καλό ταξίδι Τόλη μου θα μας λείπεις πολύ…», έγραψε ο Νίκος Βέρτης.

Ο Βέρτης μίλησε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την απώλεια του Τόλη.

«Μου έδειξε την αγάπη του και μου μιλούσε σαν πατέρας», είπε ο Νίκος και έκανε λόγο για «πρότυπο καλλιτέχνη και ανθρώπου.

«Αν η Ελλάδα είχε ένα θησαυροφυλάκιο της Τέχνης, ο Τόλης θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο πολύτιμα διαμάντια αυτού του θησαυροφυλακίου».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα