Νίκος Βέρτης: «Προτιμώ να δουλέψω σε σουβλατζίδικο τζάμπα παρά να πάω στο Survivor και να τρώω σκουπίδια»

Νίκος Βέρτης: «Σιγά μην έτρωγα από τα σκουπίδια» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής

Ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1». Ο τραγουδιστής μίλσε για τα επαγγελματικά του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το Survivor και το ενδεχόμενο της συμμετοχής του σε ένα ριάλιτι επιβίωσης.

Στο δίλημμα αν θα επέλεγε να δουλέψει σε σουβλατζίδικο ή να πάει στο Survivor, ο Νίκος Βέρτης είπε ότι θα επέλεγε με μεγάλη του ευχαρίστηση το πρώτο ενδεχόμενο και μάλιστα, χωρίς αμοιβή.

«Σαν το σουβλατζίδικο δεν έχει. Σιγά μην έτρωγα από τα σκουπίδια, μου έλεγαν τα παιδιά ότι έτρωγαν από τα σκουπίδια. Δεν είναι για μένα αυτά. Στο σουβλατζίδικο δεν έχει τέτοια», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε μάλιστα, πως σε καμία περίπτωση δεν θα έτρωγε φαγητό από τα σκουπίδια, όπως έκαναν παλιότεροι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Νίκος Βέρτης: Η απάντησή του για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του και τις καταγγελίες

Παράλληλα ο Νίκος Βέρτης αναφέρθηκε και στον έντονο εκνευρισμό του στη δεύτερη μέρα των καλοκαιρινών εμφανίσεων του στη Θεσσαλονίκη τονίζοντας πως «υπήρχαν, από ότι κατάλαβα, πάρα πολλές καταγγελίες στο μαγαζί. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά την περιοχή που είναι το Orama και δεν είναι μια κατοικημένη περιοχή, το αεροδρόμιο έχει τα διπλάσια ντεσιμπέλ.

Υπήρξε ένας έλεγχος από την αστυνομία, μπήκε μέσα στο μαγαζί, τον έκανε κανονικότατα και δεν βρήκε καμία παράβαση. Έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε, ξανάκανε τον έλεγχο, έφυγε και όλα ήταν κανονικά. Ξαναγύρισε μετά από λίγο για να κάνει τον έλεγχο για τρίτη φορά. Τον ίδιο έλεγχο. Όταν λοιπόν σε ελέγχουν για το ίδιο πράγμα τόσες φορές, αρχίζεις και χάνεις την υπομονή σου».

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα