Νίκος Ξανθόπουλος: Ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, η δημόσια «επίθεση» της ανιψιάς του και το κτήμα βγαλμένο από παραμύθι

Νίκος Ξανθόπουλος: Άγνωστες πτυχές από την προσωπική ζωή του ηθοποιού

Ο καλλιτεχνικός κόσμος σήμερα θρηνεί την απώλεια του Νίκου Ξανθόπουλου ο οποίος κατέληξε σε ηλικία 89 ετών. Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή ύστερα από προβλήματα υγείας που τον οδήγησαν στην εντατική.

Ο μεγάλος ηθοποιός και τραγουδιστής παρά τη δημοφιλία του, πάντα προσπάθησε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γι’ αυτό και δεν είναι πολλοί εκείνοι που γνωρίζουν ότι έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος γάμος του ήταν με την ηθοποιό Ελένη Καρπέτα με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Παναγιώτη που του χάρισε τον συνονόματο εγγονό του, Νίκο.

Η μεγάλη αγάπη της ζωής του πάντως, υπήρξε η δεύτερη σύζυγός του Εριφύλη, με την οποία απέκτησε άλλα τρία παιδιά και άλλα τέσσερα εγγόνια.

Η δημόσια «επίθεση» στον Νίκο Ξανθόπουλο από την ανιψιά του

Ηταν το 2021 όταν ο Νίκος Ξανθόπουλος ο οποίος λάτρευε την επικοινωνία με τον απλό κόσμο μέσω των social media, θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον γιο του Γιώργο για τα γενέθλιά του. Μόνο που δεν περίμενε ότι η ανιψιά του, ανιψιά της πρώην γυναίκας του για την ακρίβεια, θα του έκανε δημόσια «επίθεση» στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία του γιου του από το δεύτερο γάμο για να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» και την εν λόγω φωτογραφία σχολίασε η ανιψιά του.

Αρχικά, ο ηθοποιός έγραψε: «Χρόνια πολλά Γιώργο μου… Πολύχρονος κι ευτυχισμένος να ‘σαι πάντα γιε μου. Να σε χαιρόμαστε που ‘σαι λεβέντης»!

Και τότε η ανιψιά του έγραψε: «Θείε Νίκο να χαιρόμαστε τον Γιώργο. Έχεις όμως και άλλο γιο. Από τον πρώτο σου γάμο με τη θεία μου, Ελένη Καρπέτα από την Χιλιαδου, που ήταν επίσης ηθοποιός. Τον λένε Παναγιώτη Ξανθόπουλο και ήταν αρχιτυπογράφος στο συγκρότημα Μπόμπολα. Σου έχει χαρίσει εγγόνια. Μήπως να το ανέφερες κάποτε; Το λέω με αγάπη».

Και ο ηθοποιός απάντησε: «Έχει γίνει αναφορά και στον Παναγιώτη και μάλιστα πολλές φορές όπως και στο εγγονό μου το Νίκο..»

Ο επίγειος παράδεισός του Νίκου Ξανθόπουλου

Ο μεγάλος καλλιτέχνης, στα τέλη της δεκαετίας του ’90, αν και ζούσε σε μία υπέροχη έπαυλη στη Φιλοθέη, αποφάσισε να τα πουλήσει όλα και να βρεθεί κοντά στη φύση που τόσο αγαπούσε. Αγόρασε ένα κτήμα και άρχισε να ασχολείται με τη γη, μαζί πάντα με τη γυναίκα του. Μέχρι και δικό τους κρασί έφτασαν να βγάζουν αλλά και ελαιόλαδο. «Η κυρά της ζωής μου η Εριφύλη, μέχρι κουμαριές έχει μεταφυτέψει στο κτήμα. Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Τα κατεβάζανε οι Μενιδιάτες απο την Πάρνηθα και τα πουλούσαν στη γειτονιά μας σε χωνάκια . – Έλα καλέ, δώσε ένα πενηνταράκι και πάρε δύο να ξεπουλήσω» είχε αποκαλύψει μέσα από ανάρτησή του στο Facebook o ίδιος, δείχνοντας να είναι πολύ ευτυχισμένος με τη νέα ζωή που είχε επιλέξει να κάνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα, τα τέσσερα παιδιά του και τα πέντε εγγόνια του.

Δείτε φωτογραφίες που ο ίδιος είχε ανεβάσει από τη ζωή του στο κτήμα:

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη