Νίκος Ξανθόπουλος: Τα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού μετά τη διασωλήνωση του

Νίκος Ξανθόπουλος: Διασωληνώθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός

Εδώ και μέρες ο Νίκος Ξανθόπουλος δίνει μάχη για τη ζωή του σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω. Οι γιατροί του ηθοποιού κάνουν τα πάντα για να κρατηθεί στη ζωή και να αντιμετωπίσουν τα καρδιολογικά προβλήματα του.

Φαίνεται πως η κατάσταση του έχει κάπως σταθεροποιηθεί καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα για την εφημερίδα Espresso, ανήμερα τα Χριστούγεννα μια αχτίδα ελπίδας και δύναμης φάνηκε να υπάρχει στην εξέλιξη της υγείας του, λες και οι προσευχές όλων των ανθρώπων που τον αγαπούν εισακούστηκαν, μιας και ο Νίκος Ξανθόπουλος κατάφερε να ανοίξει τα μάτια του, αν και διασωληνωμένος.

Τόσο τα παιδιά, όσο και τα εγγόνια του, βρίσκονται συνεχώς μεταξύ της οικίας τους στην Παιανία, και το νοσοκομείου, κοντά στον δικό τους άνθρωπο.

Αχτίδα ελπίδας από τους γιατρούς για την υγεία του Νίκου Ξανθόπουλου

«Χθες επισκέφθηκα τον σοβαρά ασθενή σε κλινική του Αιγάλεω διασωληνομένο όπου νοσηλεύεται με καρδιολογικά και άλλα σοβαρά προβλήματα φίλο μου Νίκο Ξανθόπουλο. Βούρκωσα όταν τον είδα και προσευχήθηκα σύντομα να γίνει καλά, να βγει και με την σύζυγο του Εριφύλη που τον περιμένει καρτερικά να επιστρέψει στο σπίτι στην Παιανία, που και η ίδια πέρασε τον τελευταίο καιρό σε νοσοκομείο από ασθένεια την οποία ξεπέρασε.

Εύχομαι φίλε Νίκο σύντομα να βγεις δυνατός και να νικήσεις όπως μου είχες πει πριν από καιρό όταν νοσηλευόσουν στο νοσοκομείο και σε επισκέφθηκα: «Που θα πάει Τάσο, θα την νικήσω την ασθένεια και θα γυρίσω δυνατός στο σπίτι, στη γυναίκα μου την Εριφύλη, στα παιδιά και στα εγγόνια μου δυνατός!!!» Προσεύχομαι γρήγορα να γίνεις καλά!!!

ΚΑΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ανάρρωση φίλε Νίκο!!!!», είχε γράψει ο δημοσιογράφος και φίλος του, Τάσος Κοντογιαννίδης, καθώς επισκέφθηκε τον φίλο του και δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

Related posts

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη