Νίκος Υποφάντης: Η μεγάλη μάχη του γιου του με τον καρκίνο και η άγνωστη στήριξη της Φώφης Γεννηματά

by Αντώνης Βαλμάς

Νίκος Υποφαντής: Η μεγάλη αποκάλυψη που έκανε

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Νίκος Υποφάντης στο twitter αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας του γιου του και στη στήριξη που είχε από τη Φώφη Γεννηματά.

«Είναι χειμώνας 2009 όταν έρχεσαι στο αντικαρκινικό, παλιό, νοσοκομείο Παίδων. Το παιδί δίνει αγώνα τρομερό να κρατηθεί στην ζωή. Ήσουν η μόνη που με την αγκαλιά σου, ήξερες πως αισθάνεται η οικογένεια. Τεράστιο ευχαριστώ για το κουράγιο που μας έδωσες! Αντίο», έγραψε στο twitter.

Νίκος Υποφάντης: Η μεγάλη μάχη του γιου του με τον καρκίνο και η άγνωστη στήριξη της Φώφης Γεννηματά

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη Φώφη Γεννηματά. «Ήταν εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες. Ερχόμενη με τον γιατρό επικεφαλής με είδε. 

Ζήτησε να φύγουν οι γιατροί και οι υπόλοιποι, φόρεσε τη μάσκα της, μπήκε στο δωμάτιο, έδωσε ένα δώρο στο παιδί, βγήκε και ήρθε και αγκάλιασε και εμένα και τη σύζυγό μου.

Η συνέχεια της αποκάλυψης του Νίκου Υποφαντή

Μας είπε ότι “όλα θα πάνε καλά, εγώ ξέρω, να με εμπιστεύεστε”. Μας έκανε αυτή την τεράστια αγκαλιά που εκείνη την ώρα την είχαμε πολύ ανάγκη.  Φώφη Γεννηματά ήταν ένας άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο, αγωνίστρια, δε ήθελε να το βάλει κάτω, αν και γνώριζε πώς θα κινηθούν τα πράγματα. Είναι τεράστια η θλίψη για το χαμό της.

Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα λιγότερο για έναν άνθρωπο που το πάλεψε μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε με αξιοπρέπεια, ήθος και έδινε κουράγιο για τους υπόλοιπους. Εγώ θέλω να της πω εκεί που είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ. Θέλω να πω στα παιδιά της, να είναι δυνατά, να έχουν κουράγιο, να τους συνοδεύει πάντα η μνήμη της μητέρας τους. Να τη σκέφτονται συνεχώς να την έχουν μαζί τους, να την έχουν δίπλα τους»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν