Νίνα Λοτσάρη: Ο πρώην που την πέταξε από το αμάξι, ο γιατρός που της το χάραξε, οι πλαστικές, οι κούκλες κόρες και το θανατηφόρο κορμί στα 50

Νίνα Λοτσάρη: Ο πρώην που την πέταξε από το αμάξι, ο γιατρός που της το χάραξε, οι πλαστικές, οι κούκλες κόρες και το θανατηφόρο κορμί στα 50

Νίνα Λοτσάρη: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της

Στις 25/07/1974 στην Πάτρα, γεννήθηκε η Ελληνίδα τραγουδίστρια Νίνα Λοτσάρη, η οποία μεγάλωσε μέσα σε μουσική οικογένεια. Ο πατέρας της Νίκος της έδωσε αφ’ ενός το έναυσμα της κλασσικής παιδείας και αφ’ ετέρου να την μυεί σε αρχέγονα και αναλλοίωτα ακούσματα, όπως αυτά των Pink Floyd.

Ο παππούς της Δημήτρης, δεξιοτέχνης του βιολιού, την επηρέασε εξίσου, δίνοντας της από μικρή ηλικία, το στίγμα που έμελλε ν’ ακολουθήσει στην μετέπειτα εξέλιξή της. “Από πολύ μικρή γνώριζα αυτό πού ήθελα να κάνω”, σχολιάζει και η ίδια, “άρπαζα τα μικρόφωνα που βρισκόταν στο σπίτι μου και τραγουδούσα τα πάντα, από Γλυκερία, μέχρι όπερα.”

Η καλλιτεχνική της κλίση την οδήγησε σύντομα στην ενεργή ενασχόλησή της με τον χορό, το θέατρο και την μουσική: “‘Έπαιρνα μέρος σε πολλές ερασιτεχνικές εκδηλώσεις, από τα χρόνια πού ήμουν μαθήτρια, παράλληλα με τις σπουδές μου στο Ωδείο, στην Δραματική Σχολή αργότερα και στην Σχολή χορού, από τα οποία αποφοίτησα και με τα τρία πτυχία. Στ’ Ωδείο σπούδασα κλασσικό τραγούδι και πιάνο.”

Σπούδασε μονωδία στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών και στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 1998 παίρνοντας το δίπλωμά της στο κλασσικό τραγούδι και στη μελοδραματική, και με διάκριση από την Ακαδημία του Ανόβερο.

Η ίδια έχει πει σχετικά: «Έχω πάρει απόφαση από κούνια ότι είμαι τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια, περφόμερ.

«Έχω πειράξει λίγο τη μύτη μου, τίποτα άλλο. Δυστυχώς ή ευτυχώς μου έδωσε μια γονιδιακή υπερβολή ο θεός. Όταν ήμουν μικρή είχα έντονα μήλα και δεν τα ήθελα και μου έλεγαν για τα χείλη μου ότι είμαι σαν παπί» αποκάλυψε η Νίνα Λοτσάρη.

Νίνα Λοτσάρη: Ο πρώην που την πέταξε από το αμάξι, ο γιατρός που της το χάραξε, οι πλαστικές, οι κούκλες κόρες και το θανατηφόρο κορμί στα 50

Νίνα Λοτσάρη: «Πρώην μου με πέταξε από το αυτοκίνητο και ένας γιατρός μου χάραξε το αυτοκίνητο»

Όπως αποκάλυψε η Νίνα Λοτσάρη ένας πρώην σύντροφός της την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο από τη ζήλια του, ενώ ένας γιατρός της χάραξε το αυτοκίνητο, επειδή η ίδια δεν ανταποκρίθηκε στο φλερτ του.

«Με τίποτα δεν θα έμενα σε σχέση που το σεξ δεν είναι καλό”, αποκάλυψε η Νίνα, τονίζοντας ότι είναι βασικός παράγοντας σε μία σχέση».

«Μία φορά» τόνισε η Νίνα Λοτσάρη «προχωρούσα στο δρόμο, ήταν μια ουρά από αυτοκίνητα, με φλέρταρε κάποιος κι έγινε καραμπόλα. Με έχει πετάξει άνδρας από το αυτοκίνητο από τη ζήλια του. Ζήλευε και τον ίσκιο μου. Δεν έχω υπάρξει άπιστη στις σχέσεις μου, σε απλό φλερτ, ναι. Πολύ πιθανό να με έχουν απατήσει». Σε ερώτηση για την ηλικία της η Νίνα Λοτσάρη ανέφερε, «Εννοείται ότι λέω την ηλικία μου, είμαι 45 ( το 2019) και γουστάρω πολύ».

Νίνα Λοτσάρη: Ο πρώην που την πέταξε από το αμάξι, ο γιατρός που της το χάραξε, οι πλαστικές, οι κούκλες κόρες και το θανατηφόρο κορμί στα 50

Νίνα Λοτσάρη: Οι κόρες της

«Με ψυχές άφθαρτες, καθάρτιες, γεμάτες αγάπη και ανθρωπιά. Τίποτε άλλο πιο σημαντικό από αυτό» είχε σημειώσει πρόσφατα στο Instagram και, σήμερα, η Νίνα Λοτσάρη παραδέχεται πως «έχω ζωή, αλλά δεν είναι εύκολο για μένα να πω ότι θα βάλω έναν άνθρωπο στο σπίτι μου από τη μια μέρα στην άλλη.

Υπάρχουν και δυο παιδιά και είναι δύσκολη διαδικασία αυτή. Η μεγάλη μου κόρη, η Νεφέλη, είναι 15 και η μικρή, η Ερωφίλη, 9». Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή αποκαλύπτει πως αυτή την περίοδο είναι μόνη καθώς όπως λέει: «Αν είχα δεσμό με κάποιον, θα με βλέπατε έξω, γιατί θα ήμουν αγκαλιά και θα τον φιλούσα έξω». Σχετικά με τον ιδανικό για εκείνη άνδρα αναφέρει: «Είναι αυτός που θα σκέφτεται για εμένα πριν από εμένα. Δεν με ένοιαζε ποτέ η εμφάνιση. Εμένα με νοιάζει η εγκεφαλική χημεία, να ακονίζει ο ένας τα εγκεφαλικά κύτταρα του άλλου. Εκεί γοητεύομαι εγώ. Με αυτό που «κατοικεί» μέσα στο κεφάλι του και όχι αυτό που βλέπουμε απ’ έξω. Καλά, δεν είπαμε να είναι Κουασιμόδος. Απλά ένας γοητευτικός άντρας, που όμως να έχει τα παραπάνω στοιχεία».

«Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις βγήκα από την πρώτη καραντίνα ήταν να βγάλω τα αθλητικά, να φορέσω ψηλοτάκουνα, να ντυθώ, να στολιστώ και να βγω ραντεβού. Μόλις τελειώσει η νέα καραντίνα το μόνο που με απασχολεί είναι να πάω να βρω τους συναδέλφους μου στο θέατρο για να κάνουμε τις τελικές πρόβες για την “κυρία επιθεώρηση» είπε ανάμεσα σε άλλα η Νίνα Λοτσάρη, η οποία αποκάλυψε και τον τραυματι