«Νόμιζα ότι δεν δίνω συνέντευξη, ήμουν αφελής»: Απαντά ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τις δηλώσεις του για την Όλγα Τρέμη

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Όλγα Τρέμη φαίνεται να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην ερωτική σχέση που είχε κατά το παρελθόν με τη δημοσιογράφο. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων στον Μιχάλη Ροδόπουλο: «Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση. Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας».

Όπως ήταν επόμενο, η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο live μέσα από την «Super Κατερίνα» τους λόγους που ο παρουσιαστής προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, εκθέτοντας ενδεχομένως την καταξιωμένη δημοσιογράφο.

«Με αυτόν τον συμπαθέστατο δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, έχει ένα ταλέντο. Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή, δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί και τέλειωσε η συνέντευξή μας και στο τέλος μου έθεσε ένα τέτοιο ερώτημα. Καταρχήν αυτά που γράφει είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει ξέρω ότι είχες σχέσεις και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως. Γιατί δεν δικαιούμαι αυτά τα πράγματα να τα πω…», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Έπαθα σοκ, ξέρεις πόσο σε αγαπάω, με έχεις προστατεύσει πολλές φορές, σέβεσαι τις γυναίκες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είπες κάτι τέτοιο», τόνισε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήμουν αφελής. Νόμιζα ότι τα λέω off the record»

«Καταρχήν το να έχουν σχέσεις δυο άνθρωποι δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν. Του περιέγραψα την ιστορία και είχε βγει από πριν, είχα μιλήσει με την Όλγα γύρω από αυτό το πράγμα. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι μια ιδιωτική οδός που αφορά αυτή και εμένα. Δεν είναι κοινοποιήσιμο, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Μου είπε ο άνθρωπος ότι ξέρει αυτό και εγώ πιστεύοντας – επειδή τα έγραφε όλα με ένα τηλέφωνο που είχε δίπλα – ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη. Είναι η τελευταία ερώτηση που μου έκανε. Δεν ζήτησα να δω τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Δεν το κάνω ποτέ. Ένιωθα απόλυτα καλυμμένος. Αν το είχα δει θα έλεγα να μη μπει. Δεν είναι κάτι παράνομο, απλά είναι δικαίωμά της αν ήθελε να τα πει. Είπα στην κουβέντα μια ιστορία, όπως λέω πάντα ιστορίες. Νόμιζα ότι δεν δίνω συνέντευξη. Εγώ ήμουν αφελής, το αποδέχομαι. Τα είπα εν είδει προσωπικής ιστορίας. Νόμιζα ότι τα λέω off the record. Ο λόγος μου είναι πραγματικός, ισχυρός και όχι ένοχος. Οι σχέσεις δυο ανθρώπων είναι χαρά Θεού. Έχει γραφτεί και στο παρελθόν ότι είχαμε σχέσεις», ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Related posts

Έξαλλος ο παρουσιαστής: Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο για το «θαύμα» με τη μορφή Αγίου σε πετσέτα

Η αποστομωτική απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο: Η Όλγα Τρέμη μιλάει για 1η φορά και τα είπε όλα με 5 λέξεις

«Δίκασε» ο Νίκος Μαστοράκης: «Καρφιά» σε Ανδρέα Μικρούτσικο και Γιώργο Λιάνη

Μόνο με τρεις κουβέντες : Η απάντηση της Όλγας Τρέμη στην κάμερα μετά τις αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Γιατί βρέθηκε εκτός εκπομπής ο παρουσιαστής και τα νεότερα για την υγεία του

«Πάγωσε» η Όλγα Τρέμη, σε κακή κατάσταση η δημοσιογράφος: Ποια ήταν η αντίδρασή της όταν άκουσε όσα είπε ο Μικρούτσικος

«Ανδρέα πες κάτι και για μένα, μόνο για την Όλγα θα λες;»: Σούσουρο με τις δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου για Μικρούτσικο-Τρέμη

«Απασφάλισε» ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Μετά το νοσοκομείο ελευθερώθηκε η γλώσσα του»

«Έσπασε τη σιωπή» του ο Μικρούτσικος μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Τρέμη: «Έτσι ένιωσε μετά από αυτό που είπα»