Νόρα Βαλσάμη: Η σπάνια και αποκελιστική φωτογραφία με τον γιο της, Έρικ, που της μοιάζει πολύ

Νόρα Βαλσάμη: Η τρυφερή εικόνα με τον γιο της

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζει πλέον η ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη, η οποία  αποφεύγει να δίνει το «παρών» στα πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών. Η όμορφη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να μην προχωρά σε δηλώσεις, καθώς και να μην προχωρά στην παραχώρηση συνεντεύξεων.

Η Νόρα Βαλσάμη έχει επιλέξει να μην πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις. Η Ελληνίδα ηθοποιός προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα, τα οποία είχαν να κάνουν με την κατάσταση της υγείας της.

Ο Ερρίκος Ανδρέου και η Νόρα Βαλσάμη έχουν αποκτήσει ένα γιο. Ο γιος τους ονομάζεται Έρικ. Μάλιστα, ο Ερρίκος και η Νόρα έχουν μεγάλη αδυναμία στο γιο τους. Πρόσφατα, το παιδί τους προχώρησε σε μία ανάρτηση στη σελίδα, που διατηρεί ο ίδιος στο Facebook.

Πρόκειται για μία φωτογραφία από την μητέρα του, την αγαπημένη ηθοποιό πολλών Ελλήνων, τη Νόρα Βαλσάμη. Η φωτογραφία στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης φανερώνει το χαμόγελό της ηθοποιού, το οποίο αποδεικνύει πως η ίδια έχει ξεπεράσει τα όποια προβλήματα υγείας, που αντιμετώπιζε. Η γνωστή ηθοποιός είχε φυσικά στο πλευρό της τον γιο της, ο οποίος αποτελεί το μοναχοπαίδι της. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως η τελευταία ανάρτηση ήταν η πρώτη φωτογραφία, έπειτα από ένα σημαντικό χρονικό διάστημα απουσίας.

Εικόνα με τον γιο της Νόρας Βαλσάμη

Related posts

Νόρα Βαλσάμη: Η σπουδαία καριέρα, τα 52 χρόνια έρωτα με τον Ερρίκο Ανδρέου και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

«Έσπασαν» καρδιές στο ύστατο αντίο για τον Ερρίκο Ανδρέου: Ήταν όλοι εκεί εκτός από την αγαπημένη του Νόρα Βαλσάμη

Θρηνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή ο Ερρίκος Ανδρέου, γνωστός σκηνοθέτης και σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη

Δύσκολες στιγμές για τη Νόρα Βαλσάμη: Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Ερρίκος Ανδρέου, δίνει μάχη για τη ζωή του

Νόρα Βαλσάμη: «Όλες μου οι φίλες πέθαναν. Με την Ζωή, κοιμόμασταν μαζί. Μη μου τη θυμίζεις την Βουγιουκλάκη»

Νόρα Βαλσάμη: «Όλες μου οι φίλες πέθαναν. Με την Ζωή, κοιμόμασταν μαζί. Μη μου τη θυμίζεις την Βουγιουκλάκη»

Νόρα Βαλσάμη: Οι 23 ταινίες, η γνωριμία με τον σύζυγο της, το πρόβλημα υγείας και η σπάνια φωτογραφία με τον μοναχογιό της

Νόρα Βαλσάμη – Ερρίκος Ανδρέου: Μισός αιώνας ευτυχισμένου γάμου και σπάνιο φωτογραφικό υλικό από προσωπικές τους στιγμές

Νόρα Βαλσάμη: Η σπάνια φωτογραφία μαζί με τον γιο της, Έρικ, ο οποίος είναι φτυστός η μαμά του