Νόρα Βαλσάμη: «Όλες μου οι φίλες πέθαναν. Με την Ζωή, κοιμόμασταν μαζί. Μη μου τη θυμίζεις την Βουγιουκλάκη»

Νόρα Βαλσάμη: Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για την ζωή της στο νησί

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Νόρας Βαλσάμη, της ηθοποιού που άφησε την ιστορία και το στίγμα της στον ελληνικό κινηματογράφο. Τηλεφωνική συνέντευξη έδωσαν στο «Love it»  η Νόρα Βαλσάμη και ο γιος της, Ερρίκος Ανδρέου, από τη Σύρο όπου ζουν πλέον.

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για την ζωή της στο νησί της Σύρου, τα προβλήματα υγείας της και την καριέρα της στο θέατρο.

Όσον αφορά την υγεία της, η Νόρα Βαλσάμη, δήλωσε:

Όσον αφορά την υγεία της, η Νόρα Βαλσάμη, δήλωσε, «Μια χαρά είμαι, απλά έχω λίγο την μέση μου. Θα γίνω καλά όμως, κάνω θεραπείες. Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη, όμως, πονάει απλά η μέση μου από την υγρασία».

Από την πλευρά του ο γιος της, Ερρίκος, είπε, «Πονάνε τα κόκαλά της πάρα πολύ. Είμαστε όλοι στη Σύρο. Είναι πάρα πολύ θετικοί όλοι οι άνθρωποι και μας βοηθούν και εξυπηρετούν τη μητέρα της σε όλες της τις ανάγκες. Θέλουμε να έρθουμε στην Αθήνα και να την παρακολουθήσει ο γιατρός και υπάρχει περίπτωση να έρθουμε κάποια στιγμή».

Στην συνέχεια, σχετικά με την ζωή της στην Σύρο και το σπίτι, που άφησε στην Ραφήνα ανέφερε, «Είναι πολύ ήρεμα εδώ στην Σύρο. Είμαστε σε ένα βουνό. Θάλασσα και βουνό, τίποτα άλλο. Θα πάμε να φτιάξουμε το σπίτι στην Ραφήνα, γιατί έχει πρόβλημα με την υγρασία εκεί. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με πλειστηριασμό, όπως ακούγεται».

Νόρα Βαλσάμη: “Μου λέει ο γιατρός μου “πόσα χρόνια θα παίζεις ακόμα;”

Τέλος, για την καριέρα της στο θέατρο και τις στενές φιλίες, που ανέπτυξε εκεί, η Νόρα Βαλσάμη είπε: «Κουράστηκα με το θέατρο, έπαιξα πολύ δύσκολους ρόλους. Μου λέει ο γιατρός μου “πόσα χρόνια θα παίζεις ακόμα;”. Του είπα ότι θα παίξω όσο μπορώ, τώρα δεν το λέω πια. Μου αρέσει που είμαι εδώ, εγώ ήμουν πάντα της μοναξιάς. Πέθαναν όλες οι φίλες μου, μου λείπουν η Αλίκη και η Ζωή, αλλά μην μου τις θυμίζεις. Δεν θέλω να μιλάω για αυτές».

Related posts

«Καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι»: Άσχημα τα νέα για την υγεία της 75χρονης Νόρας Βαλσάμη

Έγινε γνωστό από φίλη της: Αυτός είναι τελικά ο λόγος που η Νόρα Βαλσάμη δεν πήγε στη κηδεία του συζύγου της

Νόρα Βαλσάμη: Η σπουδαία καριέρα, τα 52 χρόνια έρωτα με τον Ερρίκο Ανδρέου και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

«Έσπασαν» καρδιές στο ύστατο αντίο για τον Ερρίκο Ανδρέου: Ήταν όλοι εκεί εκτός από την αγαπημένη του Νόρα Βαλσάμη

Θρηνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή ο Ερρίκος Ανδρέου, γνωστός σκηνοθέτης και σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη

Λίγο πριν φύγει από τη ζωή: Το σπάνιο στιγμιότυπο της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη μητέρα της λίγο πριν το φινάλε

Σάλος με τις δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη: «Το 25% του πληθυσμού προτιμά να είναι άνεργο, παρά να σηκώσει τα μανίκια και να δουλέψει»

«Σ’ αγαπώ ακόμα βρε»: Η δημόσια εξομολόγηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μετά τον χωρισμό τους – Ποια ήταν η αντίδρασή του

Έ. Παπαρίζου: «Είμαι ένα κορίτσι των νοτίων προαστίων, κυκλοφορώ μονίμως με φόρμες και σαγιονάρες!»