Νότης Χριστοδούλου: «Η μητέρα μου δεν αποδέχτηκε ότι είμαι ομοφυλόφιλος, στο σπίτι υποδυόμουν έναν στρέιτ»

Νότης Χριστοδούλου: Οι προσωπικές του αποκαλύψεις που προκάλεσαν αίσθηση

Πρόκειται για τον πρώτο νικητή του Fame Story 1 στην χώρα, στην συνέχεια η καριέρα του εκτοξεύθηκε, αλλά τελικά δεν έμεινε για πολύ καιρό ο ιδιος στα φώτα της δημοσιοτητας, προτίμησε να ζει πιο ιδιωτικά.

Αυτήν την φορά όμως, Νότης Χριστοδούλου προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στο περιοδικό ΟΚ, που θα κυκλοφορήσει αύριο, μιλώντας για άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο νικητής του Fame Story 1 παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και ένα σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Νότης Χριστοδούλου μεταξύ άλλων αποκάλυψε: «Επειδή η μητέρα μου ένιωθε την ευθύνη του ότι μεγάλωνε ένα αγόρι μόνη της, δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Κάτι τέτοιο δυστυχώς για τα κριτήριά της θα ήταν προσωπική της αποτυχία ως γονέας. Κι αυτό γιατί ήταν ένας φοβισμένος άνθρωπος απέναντι στη γνώμη των άλλων. Ήταν βέβαια και άλλες οι εποχές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο σπίτι να υποδύομαι έναν straight».

Οι δηλώσεις του Νότη Χριστοδούλου για την καταπίεση που ένιωθε

Ο ίδιος μιλώντας για την απώλεια της μητέρας του και πως βίωσε την όλη κατάσταση, δήλωσε: «Όταν έφυγε από τη ζωή, ένιωσα θυμό για τα χρόνια που καταπίεζα τον εαυτό μου και για το bullying που βίωνα μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Δεν είχε να κάνει με την αγάπη της μητέρας μου για έμενα, αλλά με την αδυναμία της να αποδεχθεί την αλήθεια του παιδιού της.

Το τίμημα για εκείνη ήταν ότι την είχα απομακρύνει από κάθε γεγονός αλλά και κάθε επιτυχία στη δουλειά μου, προφανώς γιατί δεν ήθελα να είναι υπερήφανη μόνο για τα κατορθώματά μου στο design, αλλά κυρίως να είναι υπερήφανη για έμενα τον ίδιο ως άτομο. Δεν της παρείχα καμία πληροφορία που να αφορούσε την επαγγελματική ή την προσωπική μου ζωή».

Έχω περάσει πολύ δύσκολα στα παιδικά μου χρόνια”, Νότης Χριστοδούλου

«Έχω περάσει πολύ δύσκολα στα παιδικά μου χρόνια επειδή ήμουν το παιδί που δεν του άρεσε το ποδόσφαιρο, έκανε παρέα με κορίτσια και έπαιζε με τις κούκλες, η “συκιά” ή αδελφή. Έτρεμα, για παράδειγμα, κάθε μεσημέρι να περάσω από την κεντρική είσοδο του σχολείου και ζητούσα από τη θεία μου να με περιμένει στη γωνία του δρόμου, για να μη συναντήσω κάποια συγκεκριμένα παιδιά που θα με κορόιδευαν» εξομολογήθηκε ο Νότης Χριστοδούλου.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024