Νούμερα που ζαλίζουν: Στη φόρα ο μισθός του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τη συμμετοχή του στο Ράδιο Αρβύλα

Στάθης Παναγιώτοπουλος: Οι νέες εξελίξεις μετά την προφυλάκιση

Μπορεί ο γνωστός παρουσιαστής να αφέθηκε ελεύθερος με περιορισμούς, ωστόσο η υπόθεση του δεν έχει κλείσει ακόμη…

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών καθώς πολλές είναι οι καταγγελίες κατά του παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

Πολλοί είναι όμως και αυτοί που αναρωτιούνται για το τι μισθό έπαιρνε από την εκπομπή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κυκλοφόρησε το νούμερο και προκαλεί… ίλιγγο. Τα λεφτά ήταν πάρα πολλά για τον συμπαρουσιαστή του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε τελικά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την απολογία του για τη δεύτερη υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφο του, στο διαδίκτυο, ενώ με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου. Η νέα μήνυση, η τρίτη κατά σειρά, αφορά άλλη μια καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε για παρόμοια υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε για παρόμοια υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων ήταν και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ!

Το ποσό αυτό μάλιστα προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις και αντιδράσεις, ακόμα και από τις καταγγέλλουσες. Συγκεκριμένα, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο STAR, η 30χρονη πρώην σύντροφός του εμφανίστηκε δυσαρεστημένη με το γεγονός οτι δεν έχει κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση και παράλληλα αναρωτιέται που μπορεί να βρήκε τα 30.000 ευρώ για την εγγύηση. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά λέει “δεν ξέρω τα οικονομικά του αλλά με βάση όσα μου ισχυριζόταν ο ίδιος, ζοριζόταν και ζητούσε δανεικά από τη μητέρα του”!

Με αφορμή λοιπόν όλα τα παραπάνω, τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο κάποιες πληροφορίες σχετικά με την οικονομική του κατάσταση και την αμοιβή του από τους Ράδιο Αρβύλα. Ο Παναγιωτόπουλος λοιπόν, με βάσει όσα έχουν γίνει γνωστά, αμειβόταν για τη συμμετοχή του στους Ράδιο Αρβύλα με 10.000 ευρώ μηνιαίως!

Related posts

Πολύ σκούρα τα πράγματα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στην Αλόννησο..

Τρέχα, έγινες καλά! Ο π. Δημήτριος και η κοπέλα σε στιγμές που συγκλονίζουν

Το πρώτο βίντεο της Κάτιας Ταραμπάνκο με το νέο της σύντροφο μετά τον χωρισμό της

«Γι αυτό να έχετε οδηγό, να σας γράφουν μόνο για ταχύτητα»: Η τροχαία έκοβε κλήση στον οδηγό του Snik κι αυτός έπινε ποτό μπροστά τους

Σε άσχημη κατάσταση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ρημάζει το μαγαζί στην Αλόννησο και το αμάξι του παρατημένο στο λιμάνι

“Κάθε φορά που θα έχεις στεναχώριες δες αυτό”: Ό,τι σου συμβαίνει είναι για το καλό σου

Πώς να καθαρίσεις ένα κάστανο στη στιγμή, με μία μόνο κίνηση χωρίς να το χαλάσεις

«Η συγκίνηση μου είναι τεράστια»: Το βίντεο της Ρεγγίνας Μακέδου από το νοσοκομείο πριν κάνει τη μεταμόσχευση

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Φωτεινή Πιπιλή ανέβασε βίντεο από την αποφοίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη – «Πόση συγκίνηση…»