Ντίνα Λιναρδάτου: Η Σοφούλα από την “Μουρμούρα”, η απίστευτη πραγματική ηλικία της και η δίδυμη αδερφή της

Ντίνα Λιναρδάτου: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για το κορίτσι της «Μουρμούρας»

Στις 11.12.1991 γεννήθηκε στην Αθήνα η Ελληνίδα ηθοποιός Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, η οποία αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Νέου Ελληνικού Θεάτρου Γιώργου Αρμένη. Η ηθοποιός έχει μια δίδυμη αδελφή και η ίδια έχει δηλώσει σχετικά:  «Με τη δίδυμη αδερφή μου είμαστε ολόιδιες αλλά σε χαρακτήρα είμαστε μαύρο – άσπρο. Πιο παλιά αισθανόμασταν πάρα πολύ έντονα η μια για την άλλη ότι κάτι θα συμβεί. Το έχουμε πολύ έντονα αυτό». 

Η Κωνσταντίνα Λυναρδάτου συνεργάστηκε με την Κάρμεν Ρουγγέρη σε πολλές παιδικές παραστάσεις και σήμερα την απολαμβάνουμε από το το 2013 στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» υποδυόμενη τη Σοφούλα κόρη του Μπάμπη και της Ξένιας.Η Κωνσταντίνα μίλησε για τον τρόπο που μπήκε στο καστ της επιτυχημένης σειράς. «Ήμουν στο θέατρο, χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου είπαν ότι με θέλουν για δοκιμαστικό για την κόρη στη «Μουρμούρα» και τους απάντησα: «Πού με βρήκατε;». «Θυμάμαι ότι ανατρίχιασα», είπε, αποκαλύπτοντας πως το μεγαλύτερο πειραχτήρι στη σειρά είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Ο επαναστατικός χαρακτήρας της Σοφίας με βοήθησε να ανακαλύψω τη δυναμική πλευρά του εαυτού μου, την οποία δεν γνώριζα.Η αλήθεια είναι πως η εφηβεία μου ήταν πολύ πιο ήρεμη από της Σοφίας. Δεν συνήθιζα να έχω τέτοιες αντιδράσεις.Η αναγνωρισιμότητα είναι κομμάτι της δουλειάς μας πλέον. Έχω συνηθίσει να με αναγνωρίζουν στον δρόμο και χαίρομαι για τα θετικά σχόλια και την αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος», έχει αναφέρει η Κωνσταντίνα Λυναρδάτου.

Ντίνα Λιναρδάτου: Η Σοφούλα από την “Μουρμούρα”, η απίστευτη πραγματική ηλικία της και η δίδυμη αδερφή της

Η πραγματική ηλικία της Ντίνας Λιναρδάτου

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της, στην πραγματικότητα είναι 28 ετών και δεν έχει κανένα πρόβλημα που δείχνει τόσο μικρότερη ώστε να την μπερδεύουν με ανήλικη και στη ζωή της εκτός πλατό.

Ντίνα Λιναρδάτου: Η Σοφούλα από την “Μουρμούρα”, η απίστευτη πραγματική ηλικία της και η δίδυμη αδερφή της

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν