Ντόρα Μπακογιάννη: «Δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς τον Πρωθυπουργό»

by Τόνια Τζαφέρη
Ντόρα Μπακογιάννη: «Δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς τον Πρωθυπουργό»

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι δηλώσεις της για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Θέση πήρε η Ντόρα Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε όσα λέγονται από την αντιπολίτευση και τον Αντώνη Σαμαρά.

Η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε στον Αντώνη Σαμαρά χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα. Απάντηση στον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Η πρώην Υπουργός είπε αρχικά ότι «κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση και πήρε μεγάλα ποσοστά. Όποτε συρρικνώθηκε έγινε αντιπολίτευση».

Ντόρα Μπακογιάννη: «Δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς τον Πρωθυπουργό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη

Στη συνέχεια, παρόλο που δεν ήθελε να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα, συνέχισε λέγοντας ότι «η ΝΔ δεν μπατάρει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Είμαστε μία χαρά». Για το αν αμφισβητεί κανείς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Δε νομίζω» και πρόσθεσε: «Έχω ζήσει τη ΝΔ με εσωκομματικά θέματα, δόξα τω θεώ δεν μας έλειψαν, είχαμε πάντοτε εσωκομματικά θέματα, είτε έτσι είτε αλλιώς, γιατί η ΝΔ είναι ένα μεγάλο δημοκρατικό κόμμα. Αυτήν τη στιγμή είναι η φάση που περνάμε τα λιγότερα ή σχεδόν καθόλου εσωκομματικά».

Πήρε θέση και τους έβαλε όλους στη θέση τους: Η αποστομωτική απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη για την ομοιότητα της Μαρίκας Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη

Ποσοστό σοκ – Mόλις διέρρευσε το νούμερο για το κόμμα Σαμάρα

Αυτή είναι η εταιρεία πίσω από το εργοστάσιο της φονικής έκρηξης στα Εξαμίλια Κορινθίας

Μαριάννα Γεωργαντή: Το απαράδεκτο σχόλιο για την εμφάνισή της και τον «χορηγό» κι η αποστομωτική απάντησή της

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη Σύρο: Η 41χρονη εισβάλλει μεταμφιεσμένη στο σπίτι του ζευγαριού, την καταδιώκει ο άνδρας και της πετά καρέκλα

Προτεινόμενα