Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο γιος της, Φίλιππος Πηλαδάκης, έγινε 16 ετών, είναι ένας ψηλός και γοητευτικός νεαρός

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της

Η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου, γιόρτασε τα γενέθλια του μεγάλου της γιου, Φίλιππου. Η Ελληνίδα ηθοποιός, έχει αποκτήσει δυο γιους μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη, για τους οποίους είναι πολύ περήφανη.

Η όμορφη ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στα δύο αγόρια της και χαίρεται να τα βλέπει να μεγαλώνουν και να αποκτούν τη δική τους προσωπικότητα.

Με αφορμή τα 16α γενέθλια του γιου της, η Ντορέττα δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία με τον Φίλιππο στέλνοντας έτσι και δημοσίως τις ευχές της.

«Το μικρό μου λουλουδάκι ,έγινε 16! Χρόνια πολλά καρδούλα μου .Σε λατρεύω και ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα για την ευλογία του να είμαι η μαμά σου ❤️ Να είσαι πάντα υγιής κ ευτυχισμένος??Να τα εκατοστήσεις παιδί μου ??
#myyoungest #myson #sweetsixteen #love #happybirthday #filippos», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Το 2004, παντρεύτηκε τον κατά 13 χρόνια μεγαλύτερό της, επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη με κουμπάρο τους τον καλό τους φίλου, Αντώνη Ρέμο.

Το ζευγάρι έμεινε για τα επόμενα επτά χρόνια μαζί, όπου και απέκτησε δύο γιους, τον Διονύση και τον Φίλιππο. Ωστόσο, το 2011 αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το 2018 καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε μιλήσει για τις σχέσεις της με τον Κώστα Πηλαδάκη μετά τον χωρισμό τους.

«Έχει περάσει από διακυμάνσεις η σχέση μας. Δεν είναι μια ευήθεια γραμμή. Και για τους δυο ήταν πολύ σημαντικό, ασχέτως πως εξελίχτηκε η προσωπική σχέση, να υπάρχει μια συνεργασία σε σχέση με τα παιδιά.

Νομίζω πως επειδή το είχαμε και οι δυο αυτό ως στόχο… Μέσα στον καιρό και όχι από την αρχή, σιγά-σιγά καταφέραμε να έχουμε κρατήσει μια σχέση φιλική, που όμως στηρίζεται πως έχουμε τον ίδιο στόχο για τα παιδιά μας. Όσο τα παιδιά μεγαλώνουν, η σχέση αυτή μεταλλάσσεται», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Το 2006 η Ντορέττα Παπαδημητρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον Φίλιππο! Το διάστημα που μεσολάβησε ήταν αρκετά δύσκολο για την ίδια η οποία όπως παραδέχτηκε αργότερα σε συνέντευξή της, πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη, όπου και χρειάστηκε τη συμβουλή κάποιου ειδικού.

«Βίωσα έντονη ψυχολογική πίεση μετά την γέννηση του πρώτου μου παιδιού, το 2006. Για τέσσερις μήνες ήμουν σε κατάθλιψη. Γενικότερα, συμβουλεύομαι ψυχολόγο, αλλά τότε δεν είχα συμβουλευτεί κανέναν ειδικό», είχε εξομολογηθεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο περιοδικό People.

Σε συνέντευξή της το 2021 στο περιοδικό Λοιπόν, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε αναφερθεί στην καθημερινότητα με τους έφηβους γιους της, αλλά και στους μεταξύ τους διαλόγους για τα προσωπικά τους.

«Κουβεντιάζουμε, τα λένε, τους αφήνω να μου τα πουν όταν θέλουν, γιατί αν πάω να τους ρωτήσω εγώ κάτι, δεν θα μου πουν τίποτα. Έρχεται η στιγμή που έρχονται μόνοι τους όταν θέλουν και θα μου πουν.

Δεν έχω τη διάθεση να τα ξέρω όλα, ούτε είμαι η μαμά που θα ψάξω για να μάθω, σέβομαι την ιδιωτικότητά τους, την προσωπική τους ζωή. Ελπίζω να έχουν τις βάσεις που χρειάζονται, θέλω να είναι άντρες με “Α” κεφαλαίο, να μην είναι μωρά, να είναι κύριοι. Δεν γίνεται να μου τα πουν όλα, κι εγώ στους γονείς μου δεν τα έλεγα όλα», είχε δηλώσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η απώλεια του πατέρα της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Πρόσφατα η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά – δες όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της.

«Καμία μέρα δεν υπάρχει χωρίς την σκέψη του. Πάντα θα τον σκεφτώ. Με την παραμικρή αφορμή, σε κάτι που θα ακούσω ή κάτι που θα δω στον γιο μου τον μεγάλο που έχει πάρει πολλά στοιχεία από τον παππού του και μου τον θυμίζει πολύ. Είμαι καλύτερα αλλά επειδή το έχω συνηθίσει, νομίζω. Ο γιος μου ο μεγάλος έχει πάρει πολλά στοιχεία από εκείνον και μου τον θυμίζει. Ο μικρός μου γιος νιώθει πολύ έντονα την παρουσία του μπαμπά μου, ακούει τη φωνή του καμιά φορά», παραδέχτηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή