«Ντροπή! Δεν υπάρχει περίπτωση γιατροί να χρησιμοποίησαν κεταμίνη»: Ξέσπασε η Παγώνη για την Πισπιρίγκου

Ματίνα Παγώνη: Το δημόσιο ξέσπασμα κατα της Πισπιρίγκου

Δημόσια ξέσπασε η Ματίνα Παγώνη κατα της Ρούλας Πισπιρίγκου και της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την χώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι γιατροί αποκλείεται να είχαν δώσει στην 9χρονη Τζωρτζίνα κεταμίνη.

Την έντονη αντίδραση της προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη, προκάλεσαν οι πληροφορίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα επιχειρήσει, κατά τη σημερινή της απολογία, να επιρρίψει σε λάθος χειρισμούς των γιατρών την κεταμίνη που βρέθηκε στη μικρή Τζωρτζίνα.

“Είναι ντροπή να επιρρίπτουν ευθύνες στους γιατρούς”, τόνισε ο κ. Παγώνη μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε ότι οι γιατροί δεν υπήρχε καμία περίπτωση να χρησιμοποιήσουν κεταμίνη.

Παράλληλα εξήγησε ότι η εν λόγω ουσία μπορεί να υπάρχει ή και να μην υπάρχει σε ένα νοσοκομείο και σε κάθε περίπτωση θα βρίσκεται στο αναισθησιολογικό και όχι για τους γιατρούς της κλινικής που θεραπεύουν τα παιδιά. Συμπλήρωσε δε, ότι η θεραπευτική αγωγή είναι πάντα καταγεγραμμένη σε συγκεκριμένα βιβλία.

Η κ. Παγώνη αναφέρθηκε και στο περισταστικό κατά τη διάρκειας της ανάληψης της μικρής Τζωρτζίνας

Σχετικά με τις πληροφορίες ότι στην αρχή της νοσηλείας της 9χρονης, η Ρούλα Πισπιρίγκου, της χορηγούσε φάρμακα με το επιχείρημα ότι ήταν νοσηλεύτρια, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε ότι συνέβη στην αρχή, ωστόσο σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, οι γιατροί δεν την άφηναν καθόλου να ασχολείται με την αγωγή του παιδιού.

Η κ. Παγώνη αναφέρθηκε και στο περισταστικό κατά τη διάρκειας της ανάληψης της μικρής Τζωρτζίνας που η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται ότι έλεγε να σταματήσουν τις προσπάθειες οι γιατροί. “Εκείνη τη στιγμή εστιάζεις να επαναφέρεις ένα παιδί”, “εκείνη τη στιγμή όταν επαναφέρεις έναν άνθρωπο στη ζωή από το θάνατο, ‘’δεν καταλαβαίνεις Χριστό’’ πίσω σου τι γίνεται. Δεν ακούς ούτε το συνάδελφο που είναι δίπλα σου τι σου λέει”, είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα