Ντύθηκε, στολίστηκε και μοιάζει με μοντέλο: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή γιόρτασε στο Λονδίνο τα γενέθλιά της

Δέσποινα Βανδή: Ταξίδι «αστραπή» στο Λονδίνο για τη Μελίνα

Η Δέσποινα Βανδή έκανε ένα ταξίδι – εξπρές στο Λονδίνο για να γιορτάσει τα γενέθλια της Μελίνας η οποία γίνεται 19 χρονών. Μητέρα και κόρη ήταν πανέμορφες και η Δέσποινα Βανδή ανέβασε στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο από το πάρτι.

Η Δέσποινα Βανδή, λάμποντας από ευτυχία, ανέβασε βίντεο στο οποίο βλέπουμε τη Μελίνα να σβήνει ένα μεγάλο κερί σε ένα μικρό γλυκό. Η τραγουδίστρια «έπνιξε» την κόρης της στα φιλιά αμέσως μόλις εκείνη έσβησε το κερί.

Τα σχόλια και οι ευχές έπεσαν βροχή κάτω από την ανάρτηση της τραγουδίστριας.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Γιόρτασαν τα γενέθλια στο Λονδίνο

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Λονδίνο για να δει την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, που βρίσκεται εκεί λόγω των σπουδών της στο μιούζικαλ.

Την τραγουδίστρια συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», με την ίδια να κάνει δηλώσεις τόσο για την κόρη της όσο και για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

«Έχει γενέθλια το παιδάκι μου. Γίνεται 19», είπε η Δέσποινα Βανδή, εξηγώντας πως πηγαίνει στο Λονδίνο για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά της.

Όσο για τον σύντροφο της κόρης της και personal trainer, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη. Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο, και οι δύο είναι ευτυχισμένοι, είναι υπέροχο, αυτό θέλει κάθε γονιός».

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ