Ο 14χρονος ANKAR είναι ήδη γνωστός στα social media: Αυτός είναι ο γαλανομάτης γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια

Νίκος Καρβέλας – Αννίτα Πάνια: Ο 14χρονος Ανδρέας Καρβέλας που θα απασχολήσει στο μέλλον

Ο γιος της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα είναι 14 χρονών και λατρεύει να ακούει trap και rap. Όπως και οι γονείς του φαίνεται πως ο μικρός Ανδρέας έχει ήδη καλλιτεχνικές ανησυχίες και μοναδικό στιλ. 

Ήδη έχει δείξει την κλήση του στη μουσική αλλά και τα social media, αφού διατηρεί δικό του κανάλι στο YouTube και έχει πολύ υψηλή αλληλεπίδραση με τους διαδικτυακούς του ακολούθους.

Ο έφηβος πλέον γιος του μουσικού και της παρουσιάστριας ήρθε στον κόσμο το 2008 και παρόλο που οι γονείς του έχουν χωρίσει, εξακολουθούν να διατηρούν άψογες σχέσεις. Θυμίζουμε, πως ο νεαρός έχει δύο αδέρφια, την 39χρονη Σοφία Καρβέλα από τον γάμο του πατέρα του με την Άννα Βίσση και έναν αδερφό που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2022 από τη σχέση του Καρβέλα με την Έλενα Φερεντίνου.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχουμε δει στα social, ο Ανδρέας Καρβέλας μοιάζει πολύ στον πατέρα του, ειδικά στις ενδυματολογικές του επιλογές, αφού είναι μεν πάντα casual όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, αλλά παραμένει εκκεντρικός. Αρκετά ψηλός, έχει ανοιχτά τα χρώματα όπως η μητέρα του και ξανθά μαλλιά.

Νίκος Καρβέλας – Αννίτα Πάνια: Οι φωτογράφιες με διάσημους τράπερς

Με καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ANKAR (συντομογραφία του Αντρέας Καρβέλας), ακούει όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του trap και rap, ενώ έχει συναντηθεί και φωτογραφηθεί με πολλούς εκπροσώπους της σκηνής αυτής, όπως ο Hawk και ο Snik.

Related posts

«Εε κοιμήσου κοιμήσου»: Η Άννα Βίσση μιλάει στον Καρβέλα και αυτός κοιμάται, το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ίδιος ο πατέρας του: Ο γιος της Αννίτας Πάνια μεγάλωσε και υιοθετεί την εμφάνιση και το στυλ του Καρβέλα

Θα τρόμαζε να τον αναγνωρίσει και η Πάνια: Ο Κάτμαν σήμερα είναι άλλος άνθρωπος

Επιτέλους τον είδαμε: Αυτός είναι ο άνδρας του «Αντώνη αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ»

Άννα Βίσση: “Προτιμούσα μικρότερους άνδρες γιατί έχουν μεγαλύτερη διάθεση να ικανοποιήσουν μία γυναίκα”

Ούτε η Αννίτα δεν θα τον αναγνώριζε: Ο Γιώργος Ταμπάκης από την εκπομπή της Πάνιας σήμερα είναι 60 και καλύτερα από ποτέ

O Νίκος Καρβέλας σε μια φωτογραφία που δεν μας έχει συνηθίσει: Χαμογελαστός και χαρούμενος πλάι στην κόρη του Σοφία

Ο Τζόνι Ντεπ της Ελλάδας: Η εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα με την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφο του

Ημέρα ευτυχίας για τον Νίκο Καρβέλα: Οι φωτογραφίες που μαρτύρησαν την απέραντη χαρά του