Ο αγαπημένος Thor εκτός υποκριτικής: Ο Chris Hemsworth αποκάλυψε πως έχει προδιάθεση για Αλτσχάιμερ

Chris Hemsworth: Εκτός υποκριτικής για λίγο καιρό για να φροντίσει την υγεία του

Ο αγαπημένος ηθοποιός που υποδύθηκε τον Thor, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Vanity Fair αποκάλυψε πως θα μείνει εκτός υποκριτικής για λίγο καιρό καθώς έχει γενετική προδιάθεση για Αλτσαχάιμερ.

Όπως ο ίδιος είπε η περίπτωσή του είναι αρκετά σπάνια καθώς μόνο το 2-3% του πληθυσμού έχει το συγκεκριμένο γονίδιο.

Τα νέα της υγείας του ηθοποιού, τον έκανα να πάρει την απόφαση να μείνει για λίγο καιρό εκτός υποκριτικής, για να αφιερωθεί περισσότερο στην οικογένειά του.

Chris Hemsworth: Τι δήλωσε ο ηθοποιός

«Το να κάνω ένα επεισόδιο σχετικά με τον θάνατο και ξαφνικά, να έρθω αντιμέτωπος με τη δική μου θνησιμότητα, με έκανε να πω “Θεέ μου, δεν είμαι έτοιμος ακόμα”», είχε πει χαρακτηριστικά για τη συμμετοχή του στη σειρά της Disney Plus, «Limitless».

«Θέλω να βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο, όμως μετά αρχίζεις να μιλάς για παιδιά και οικογένεια. Πραγματικά, μου προκάλεσε μια επιθυμία να πάρω λίγο χρόνο εκτός. Και από τότε που τελειώσαμε τα γυρίσματα, το μόνο που κάνω είναι να κλείνω εκκρεμότητες, με τα συμβόλαια που έχω κάνει», ανέφερε ο Chris Hemsworth.

«Όταν έχεις προδιάθεση για οτιδήποτε, όλα έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του ύπνου, του άγχους, τη διατροφή και τη φυσική σου κατάσταση. Πρέπει να είσαι συνεπής σε όλα αυτά και να φροντίσεις τον εαυτό σου όσο καλύτερα μπορείς», δήλωσε για την απόφασή του να κάνει ότι μπορεί προληπτικά προκειμένου να έχει περισσότερο όφελος στη ζωή του παρά τη προδιάθεση για τη βαριά νόσο.

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη