Ο Άκης Πετρετζίκης αποκαλύπτει: «Η σύζυγός μου έχει πολύ καλό μεταβολισμό, εκείνη τρώει πίτσες και εγώ βραστό κοτόπουλο»

Άκης Πετρετζίκης: Η εξομολόγηση για την σύζυγο του και για την παιδική διατροφή

Ο Άκης Πετρετζίκης λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης του, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ναταλία Γερμανού.

Ο καταξιωμένος σεφ μίλησε για την παιδική διατροφή που κάνει στα παιδιά του, τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ αλλά και για τα νέα του επιχειρηματικά σχέδια.

«Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς. Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά. Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια» τόνισε ο Άκης Πετρετζίκης.

Άκης Πετρετζίκης: Ο μεταβολισμός της σύζυγου του, Κωνσταντίνας

«Τρέφομαι λίγο μονόχνοτα με κοτόπουλο, μοσχάρι, μπρόκολο. Αυτά τα φτιάχνει η Κωνσταντίνα όλα στον ατμό. Μαγειρεύω για την Κωνσταντίνα, άλλα φαγητά τρώω εγώ και άλλα εκείνη. Είναι τυχερός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ο μεταβολισμός της, δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε άνθρωπο. Τρώει τις πίτσες που τις φτιάχνω, πατατάκια και πιτόγυρα και εγώ τρώω βραστό κοτόπουλο και θα τη βλεπω και θα είμαι… οκ. Έχω δουλέψει όλη μέρα σε μαγαζιά και έχω φάει όλη τη σαβούρα. Άμα δεν προσέχω τα παίρνω έτσι τα πέντε κιλά» αποκάλυψε ο Άκης Πετρετζίκης.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;