«Ο άντρας μου με απατά και ξέρω και με ποια. Με το που είδα αυτό στα σκουπίδια τα κατάλαβα όλα αμέσως»

Απιστία: Τα σημάδια είναι εκεί και μια κοπέλα τα μοιράστηκε στο TikTok

Η Bella, μοιράστηκε στο Tiktok ένα εύρημα που βρήκε στα σκουπίδια που αποκάλυψε την απιστία του συντρόφου της. Αν και εκείνος τα αρνήθηκε όλα, η νεαρή κοπέλα ήξερε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ειδικότερα, η Bella Haraguchi ανάρτησε ένα video στη δημοφιλή πλατφόρμα, στο οποίο παρουσίαζε τόσο το αποδεικτικό στοιχείο, όσο και τον διάλογο που είχε μετά με τον σύντροφό της μέσω γραπτών μηνυμάτων και οι προβολές ξεπέρασαν, μέσα σε λίγη ώρα, τις πολλές χιλιάδες, ενώ τα likes το ένα εκατομμύριο.

Όπως ακούγεται να λέει η κοπέλα, βρέθηκε στο σπίτι μόνη της, όταν ο σύντροφός της πήγε στο γυμναστήριο και καθώς τακτοποιούσε κάποια πράγματα στην κουζίνα, παρατήρησε κάτι παράξενο στα σκουπίδια και τελικά, αποδείχθηκε πως ήταν ένα clip για τα μαλλιά, το οποίο δεν ανήκε σε εκείνη.

Αφού βεβαιώθηκε για το τι έβλεπε, έστειλε μήνυμα στον φίλο της και τον ρωτούσε τι συμβαίνει και εκείνος, αντί να παραδεχθεί το λάθος του ή να πει την αλήθεια, προσπάθησε να θολώσει τα νερά και να την κατηγορήσει για υπερβολική αντίδραση.

@whatsguchi #greenscreen lmaoo i had to laugh #crazy #messytiktok #relationship ♬ yall are so pretty – jules (taylor’s version)

Της έγραψε πως το clip είναι δικό της και το πέταξε εκείνος, επειδή ακριβώς φοβόταν ότι θα είχε αυτή την αντίδραση, γράφοντας χαρακτηριστικά «Επειδή προσπαθείς πάντα να βρεις κάτι για να διαφωνήσουμε».

Ωστόσο, όταν τον ρώτησε για ποιον λόγο δεν πέταξε και τα υπόλοιπα πράγματά της, εκείνος απάντησε ότι πιθανότατα το clip ανήκει σε εκείνον.

Σε δεύτερο βίντεο που δημοσίευσε η κοπέλα, εξήγησε πως ο σύντροφός της έχει μακριά μαλλιά, γι’ αυτό και απάντησε έτσι και διευκρίνισε τι ακριβώς συνέβη.

«Το clip ανήκε σε μία κοπέλα που έβγαινε με τον φίλο μου για λίγο πριν από εμένα», επεσήμανε και σημείωσε πως είχε δει το clip στο σπίτι παλαιότερα, αλλά θέλησε να ρωτήσει γι’ αυτό όταν το βρήκε στα σκουπίδια.

Απιστία: Το δεύτερο βίντεο της κοπέλας

Η νεαρή γυναίκα θα μπορούσε να ζήσει με το γεγονός ότι υπήρχε στο σπίτι ένα αντικείμενο μιας άλλης κοπέλας, αλλά η προσπάθεια απόκρυψης την μπέρδεψε και την ενόχλησε πολύ, τονίζοντας «στεναχωρήθηκα και νευρίασα με τα ψέματα. Δεν βγάζουν κανένα νόημα εξ αρχής. Δεν έχω θυμώσει επειδή υπήρχε άλλη κοπέλα, αυτό το ήξερα. Ήθελα να δω μέχρι πού θα το φτάσει. Και ναι, είπε πολλά ψέματα».

@whatsguchi Replying to @whatsguchi ♬ original sound – bella

Η νεαρή γυναίκα είναι ακόμη μαζί με τον σύντροφό της

Παρά την αναστάτωση και τα ψέματα, η κοπέλα συνεχίζει να είναι σε σχέση μαζί του, με τους ακολούθους της και στα δύο βίντεο να κατακρίνουν τη συμπεριφορά του, γράφοντας
«Ο τρόπος που προσπάθησε να το γυρίσει όλο πάνω σου, δείχνει πολλά. Φύγε τώρα» και «Ακόμα κι αν έλεγε την αλήθεια, πρέπει να μάθει να επικοινωνεί σωστά».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη