«Ο άντρας μου βρίζει και φωνάζει συνεχώς και τα παιδιά δεν τον αντέχουν. Τι να κάνω;»

by Τόνια Τζαφέρη

Eξομολόγηση αναγνώστριας: Σε απόγνωση για τον γάμο της

Ακολουθεί εξομολόγηση αναγνώστριας με τα προσωπικά την προβλήματα:

“Είμαι παντρεμένη εδώ και 15 χρόνια και έχω 4 παιδιά. Ο άντρας μου είναι πολύ απότομος: βρίζει και φωνάζει συνεχώς. Μέχρι τώρα ανεχόμουν αυτή την κατάσταση και πίστευα πως θα αλλάξει λόγω των παιδιών. Τώρα έχουν αρχίσει και τα ίδια τα παιδιά να μην τον αντέχουν και μου το λένε. Εγώ από την μεριά μου κουράστηκα να προσπαθώ γι’ αυτόν τον γάμο. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;”

«Ο άντρας μου βρίζει και φωνάζει συνεχώς και τα παιδιά δεν τον αντέχουν. Τι να κάνω;»

Η απάντηση ειδικού στην εξομολόγηση της αναγνώστριας

Αγαπητή αναγνώστρια,

Η σχέση σας, σύμφωνα με τα λεγόμενα σας, αντιμετωπίζει προβλήματα εδώ και πολύ καιρό. Είναι πολύ δύσκολο, αρχικά για εσάς και κατ’ επέκταση για τα παιδιά σας, να βιώνετε δύσκολες καταστάσεις στην καθημερινότητά σας. Οι σχέσεις αντιστοιχεί να μας προχωρούν, να μας εξελίσσουν, να μας ευτυχούν. Εσείς επιλέξατε να κάνετε υπομονή, ενώ είχατε και έχετε άπειρες δυνατότητες να διεκδικήσετε μια όμορφη ζωή. Τα παιδιά σας, αν και έχουν μεγαλώσει μέσα σε ένα δύσκολο κλίμα, φαίνεται πως έχουν άλλα όνειρα!

«Ο άντρας μου βρίζει και φωνάζει συνεχώς και τα παιδιά δεν τον αντέχουν. Τι να κάνω;»

Είναι πολύ ωραίο που τα παιδιά σας επιθυμούν να έχετε μια λειτουργική και υγιή σχέση. Ωστόσο, η ευθύνη για ένα θέμα που αφορά τη σχέση με τον σύντροφό σας, είναι δική σας και δική του. Ζητήστε την αλλαγή, διεκδικήστε την! Την αξίζετε και τη δικαιούστε. Η υπομονή σας δεν έχει φανεί μέχρι σήμερα αποδοτική και βεβαίως ο ερχομός των παιδιών σας δε μπορεί να αλλάξει την ποιότητα της σχέσης σας. Οι αλλαγές αυτές γίνονται μόνον από ξεκάθαρη και έντονη επιθυμία! Εάν λοιπόν επιθυμείτε να συνεχίσετε τη σχέση σας, βάλτε νέους όρους για να προχωρήσετε διαφορετικά!

Τα παιδιά σας θέλουν να σας βλέπουν ευτυχισμένους! Εσείς;

Σας ευχαριστώ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν