Ο Ατζούν «τέλειωσε» Καρολίνα και Πρίαμο: Πρόταση σε Μπο και Ελευθερίου για να μπουν αμέσως στο Survivor

Survivor All Star: Κίνηση – ματ από τον Τούρκο παραγωγό

Η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο μυρίζει μπαρούτι καθώς είναι πολύ πιθανόν πως ο Μπο και η Ελευθερία Ελευθερίου ετοιμάζουν βαλίτσες για το Survivor.

Είναι ανάμεσα στις λίστες των προσώπων που ενδεχομένως θα ταξιδέψουν προσεχώς για τον Άγιο Δομίνικο αλλά αυτό σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθεί και από το πόσο θα εξάψει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το «love story» του «All Star Survivor» που ξεκίνησε να προβάλλεται από εχθές με πρωταγωνιστές τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Καλύβα.

Ο πρώην σύντροφος -πλέον- της Καρολίνας, ο τραγουδιστής Μπο, έχει δεχθεί πρόταση για την είσοδό του στο ριάλιτι. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος, θα έμπαινε μέσα στο ριάλιτι, παρά τα τελευταίες εξελίξεις με την σύντροφό του. Όπως είναι φυσικό, η παραγωγή δε θα το άφηνε ανεκμετάλλευτο.

Πρόταση έχει δεχθεί και η φερόμενη σύντροφος του Μάριου Πρίαμου, Ελευθερία Ελευθερίου, κάτι το οποίο βέβαια ουδέποτε επιβεβαίωσε επίσημα η τραγουδίστρια.

Αρχίζουν και ενοχλούν τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor All Star

Το ριάλιτι έχει αρχίσει πλέον να δέχεται ισχυρότατη πίεση στους πίνακες τηλεθέασης από την μυθοπλασία και η επιβίωσή του θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον της συνεργασίας ΣΚΑΪ – Ατζούν Ιλίτζαλι για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024