Ο Μπαλάσκας αποκάλεσε την Καινούργιου «κυρία Μαλέσκου» ενώ ανέλυε την υπόθεση της Ρούλας

Κατερίνα Καινούργιου: Η αμηχανία στην διάρκεια της εκπομπής της

Συμβαίνουν και αυτά σε ζωντανές συνδέσεις, όπως για παράδειγμα να μπερδεύουμε ονόματα και παρουσιάστριας, μόνο που η Κατερίνα Καινούργιου δεν το πήρε και πολύ άνετα το “Κυρία Μαλέσκου”.

Πρώτο θέμα είναι στην επικαιρότητα η υπόθεση της Πάτρας και η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, το πρωί της Τρίτης (5/4) οδηγήθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού και σχεδόν όλες οι τηλεοπτικές ασχολήθηκαν με αυτό το ζήτημα. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» δεν αποτέλεσε εξαίρεση, με την Κατερίνα Καινούργιου να φιλοξενεί τον συνδικαλιστή αστυνομικό, Σταύρο Μπαλάσκα.

Τι απάντησε η Καινούργιου στον Μπαλάσκα για το μπέρδεμα

Ο τελευταίος ανέλυσε τα τελευταία δεδομένα της υπόθεσης από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ., αναφέροντας το πώς πέρασε τις ώρες της στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και τις πρώτες στιγμές της στον Κορυδαλλό. Μέσα στη ροή του λόγου του, όμως, έκανε και ένα λάθος που προκάλεσε μια σχετική αμηχανία. Αποκάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου «κυρία Μαλέσκου».

«Η Κατερίνα Καινούργιου είμαι, δεν πειράζει δεν έχω τέτοια θέματα», είπε η παρουσιάστρια. Ο κ. Μπαλάσκας θέλησε να αστειευτεί λέγοντας «από όσο ξέρω είστε φίλες». «Δεν την έχω δει ποτέ την κοπέλα, αλλά δεν πειράζει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ο κ. Μπαλάσκας απάντησε «δεν τα γνωρίζω αυτά, εγώ αστυνομικός είμαι. Ζητώ συγγνώμη κ. Καινούργιου. Γνωρίζω όμως τον πατέρα σας. Και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος».

«Ήταν απομονωμένη σε ειδικό χώρο. Οι αστυνομικοί είχαν εντολές να προσέξουν πάρα πολύ να μην υπάρξει ούτε μισή γρατζουνιά πάνω στη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η «γκέλα» πήγε να γίνει από το ψέμα της μαμάς της. Η αστυνομία αντέδρασε άμεσα, το κατέθεσε η ίδια, το υπέγραψε, την εξέτασε ένας ιατροδικαστής και το θέμα έκλεισε», είπε αρχικά για την υπόθεση ο κ. Μπαλάσκας.

Τι άλλο ειπώθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την υπόθεση της Πάτρας

«Δεν είχε πρόθεση να αυτοτραυματιστεί και να κάνει κακό στον εαυτό της. Έτρωγε, δεν μιλούσε και ήταν κατατονική. Είχαμε πει στους αστυνομικούς να μην ανοίξει κανείς κουβέντα μαζί της. Υπήρχε ρητή εντολή στη ΓΑΔΑ», σχολίασε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο κ. Μπαλάσκας, τέλος, απάντησε στο γιατί υπήρχε γυναίκα αστυνομικός στη φύλαξη και γιατί είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες σε τηλεοπτικές εκπομπής η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Η κρατούμενη πρέπει να συνοδεύεται πάντα από γυναίκα αστυνομικό. Είναι θέμα του κανονισμού και του πρωτόκολλου. Για εμάς δεν ήταν κρατούμενη, ήταν φυλασσόμενη πολύ καλά. Την ανάκριση την έκανε ο ανακριτής, όχι εμείς. Το τηλέφωνο είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάθε κρατούμενου», ήταν τα λόγια του.

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη