«Ο μπαμπάς μου δίνει δύναμη από εκεί ψηλά»: «Λύγισε» μπροστά στην κάμερα ο Νικόλας Αγόρου, για τον πατέρα του

Survivor All Star: «Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν θα τον έλεγα απλά ψυχούλα, ήταν ψυχάρα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νικόλας Αγόρου

Ο Νικόλας Αγόρου στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star «λύγισε» στην κάμερα μιλώντας για την οικογένειά του, ενώ με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε και στην απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.

«Μπορεί να είμαι μόνο ένα μήνα εδώ πέρα, εσείς μπορεί να έχετε πιο πολύ καιρό να δείτε την οικογένειά σας, αλλά εμένα μου φαίνεται σαν αιωνιότητα. Τους σκέφτομαι κάθε μέρα, η οικογένεια είναι το παν. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν θα τον έλεγα απλά ψυχούλα, ήταν ψυχάρα! Δεν κλαίω τώρα από στεναχώρια αλλά κλαίω γιατί χαίρομαι πολύ που είχα έναν τέτοιο πατέρα και δεν θέλω να στεναχωριούνται τώρα οι δικοί μου και να νομίζουν ότι στεναχωριέμαι ή λυγίζω για αυτό.

Νικόλας Αγόρου: «Κάποιοι έχουμε αγγέλους να μας προσέχουν από εκεί ψηλά» είπε στην κάμερα του Survivor All Star

Δεν λυγίζω γιατί ο μπαμπάς μου μού δίνει δύναμη από εκεί ψηλά που είναι και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πάνω από όλα, με τη χάρη του Θεού και της Παναγίας, όσοι τον είχαν γνωρίσει έστω και για πέντε λεπτά καταλάβαιναν τι άνθρωπος είναι και εύχομαι να του μοιάσω έστω και λίγο. Κάποιοι έχουμε αγγέλους να μας προσέχουν από εκεί ψηλά», δήλωσε ο Νικόλας Αγόρου.

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;