Ο χορός της αράχνης: 13χρονη μπαλαρίνα προκαλεί παγκόσμιο θαυμασμό με τη χορογραφία της

Ο λόγος για την Milena Sidorova, η οποία παρουσίασε ένα εντυπωσιακό χορευτικό, δικής της χορογραφίας

Το ταλέντο δεν κρύβεται, θέλει όμως σκληρή δουλειά για να αναδειχθεί και για να καταφέρεις να το απογειώσεις. Μια 13χρονη κατάφερε να δείξει τι πραγματικά αξίζει, αλλά και πόσο αγαπά αυτό που κάνει, κερδίζοντας έτσι τον θαυμασμό και την αγάπη του κόσμου.

Παγκόσμιο θαυμασμό έχει προκαλέσει με τον απίστευτο και εξαιρετικά δύσκολο χορό της μια 13χρονη μπαλαρίνα, την οποία δικαιολογημένα το διαδίκτυο αποκαλεί “Αράχνη”! Ο λόγος για την Milena Sidorova, η οποία παρουσίασε ένα εντυπωσιακό χορευτικό, δικής της χορογραφίας, με εξαιρετικά απαιτητικές φιγούρες.

Το σώμα και οι σύνδεσμοι της έφηβης έχουν τέτοια ελαστικότητα που σε κάνουν να πιστεύεις πως αυτό το κορίτσι κάπως έχει… “σπάσει”! Επιπλέον, οι κινήσεις της μοιάζουν τρομαχτικά με αληθινής αράχνης!

Η ιστορία της 13χρονης με τον χορό

Η Milena γεννήθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας. Η ίδια εξηγεί, ότι ξεκίνησε μπαλέτο όταν ήταν μόλις 3 ετών και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς χορό. Εξάλλου, το κορίτσι προέρχεται από οικογένεια καλλιτεχνών του θεάτρου που το έχει στηρίξει πολύ στα πρώτα του βήματα.

Η σκληρή δουλειά της 13χρονης έχει ήδη αποφέρει καρπούς. Από τα 7 της χρόνια ανήκει στην Ακαδημία Μπαλέτου του Κιέβου, ενώ δύο χρόνια αργότερα μπήκε στο κορυφαίο Kiev Choreographic Institute. Στη συνέχεια πήρε υποτροφία στο Royal Ballet School και μετά υπέγραψε συμβόλαιο με το Εθνικό Μπαλέτο της Ολλανδίας.

Το παραπάνω βίντεο έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια θεατές σε όλον τον κόσμο και την έχουν επικροτήσει με τα πιο θερμά λόγια για την παρουσίασή της. Η ίδια παραδέχεται, ότι έχει παρακολουθήσει πώς συμπεριφέρονται οι αράχνες για ώρες, προκειμένου να μιμηθεί τις κινήσεις τους. Συμβουλεύει, πάντως, άλλους νέους χορευτές να μην πιέζουν το σώμα τους παραπάνω από αυτό που αντέχει, στην προσπάθειά τους να την αντιγράψουν.

13χρονη: Η δική της χορογραφία που κέρδισε τους πάντες

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024