Ο δικός μου ο δρόμος: Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από το τραγούδι του Πασχάλη Τερζή που έγινε μεγάλη επιτυχία

Ο δικός μου ο δρόμος: Το τραγούδι του Πασχάλη που δεν προοριζόταν για εκείνο

Ο Γιώργος Θεοφάνους μέσα από μια παλαιότερη συνέντευξη του, μίλησε για την τεράστια επιτυχία, «Ο δικός μου ο δρόμος» που ερμήνευσε ο Πασχάλης Τερζής σε στίχους της Εύης Δρούτσας. Μάλιστα, ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε και ένα άγνωστο σκηνικό πίσω από το τραγούδι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», ο Γιώργος Θεοφάνους είπε, αναφερόμενος στην Εύη Δρούτσα, σημείωσε: «Είναι από τους πιο όμορφους στίχους που έχει γράψει».

«Το έχω πει πολλές φορές, δεν πειράζει θα το ξαναπώ: Ευτυχώς που το έκλεψα αυτό το τραγούδι. Το έκλεψα από έναν φάκελο τον οποίο ετοίμαζε για τον Κορκολή η Εύη. Τότε κάνανε μεγάλες επιτυχίες: Σκόνη και θρύψαλα… Πίναμε καφέ στο σπίτι και γράφαμε τότε τραγούδια για τον Πασχάλη. Είχαμε κάνει ήδη τον Παλιόκαιρο.

Ο δικός μου ο δρόμος: Όταν το τραγούδι πήγε από τον Κορκολή στον Πασχάλη Τερζή

Χτυπάει το θυροτηλέφωνο και μου λέει η Εύη μέσα από την κουζίνα: Είναι ένας κούριερ. Είναι ένας φάκελος για τον Στέφανο, δώστον. Πάω να δώσω τον φάκελο, σιγά μην δεν τον ανοίξω. Άνοιξα τον φάκελο… Πρώτο πρώτο “Ο δικός μου ο δρόμος”. Το πήρα, του το είπα του Στέφανου βέβαια μετά… με τις ευλογίες και τις ευχές του το κάναμε αυτό. Το έγραψα την ίδια μέρα και πήρα την Εύη και της το είπα: Ρε Εύη δεν άντεξα στο πειρασμό με αυτό το τραγούδι.

Είναι η τύχη του κάθε τραγουδιού. Εκεί που πρέπει να πάει θα πάει», περιέγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ