Ο Έλληνας Βενσάν Κασέλ: Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης που κλέβει καρδιές και έχει ταλέντο

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Λίγα λόγια για τον πρωταγωνιστή του Μαύρου Ρόδου

Πλέον τον θαυμάζουμε μέσα από την νέα σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο». Φυσικά έχει κερδίσει το κοινό με το ταλέντο και την γοητεία του γι’ αυτό ας τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, καθώς και σε videoclips, έχοντας ξεχωρίσει στη σειρά ”Έρωτας Μετά”.

Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, ενώ έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Έχει κερδίσει το βραβείο Τέχνης του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδας και ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν 2020.

Νέος, ωραίος και ταλαντούχος, έχει καταφέρει φέτος να κλέψει τις εντυπώσεις και να γοητεύσει τόσο λόγω των υποκριτικών δυνατοτήτων του όσο και λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης!

«Στη σειρά συγκρούονται τα “πρέπει” και τα “θέλω”, στη ζωή μου προσπαθώ να ακολουθώ τα “θέλω”» δηλώνει ο ίδιος.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης λοιπόν πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο». Υποδύεται τον Πέτρο Καστρινό, έναν πλούσιο νεαρό και απόφοιτο της Αρχιτεκτονικής στη Φλωρεντία. Οι σχέσεις του είναι επιφανειακές ενώ η ερωτική του ζωή περιπετειώδης. Όλα όμως αλλάζουν όταν συναντά την Ελισάβετ και την ερωτεύεται με πάθος.

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Η απόφαση να γίνει ηθοποιός

«Κατάλαβα σταδιακά ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου παίζανε πιάνο…Η μαμά μου είναι μουσικός, ο μπαμπάς μου όχι αλλά παίζει κι αυτός πολύ πιάνο. Εμένα μου άρεσε πολύ να ζωγραφίζω και με σπρώχνανε προς τα εκεί. Μεγαλώνοντας μπήκα σε θεατρική ομάδα αλλά δεν είπα ποτέ ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Στην τρίτη Λυκείου άρχισα να το σκέφτομαι. Πέρασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά Οικονομικά, πίεσα μόνος μου τον εαυτό μου για να διαβάσω. Δεν τελείωσα ποτέ τη σχολή όμως», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Η ομοιότητα του με τον Γάλλο ηθοποιό και γυναικοκατακτητή Βενσάν Κασέλ είναι αρκετά αισθητή. Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός ηθοποιός έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και να κάψει αρκετές καρδιές καθώς τα σχόλια που διαβάζουμε στα social media γι΄αυτόν είναι πολλά και όλα πολύ όμορφα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Μιχαήλ Ταμπακάκη τον απολαύσαμε πέρσι στο ρόλο του Γιώργη Θεριανού στο αριστούργημα της ΕΡΤ «Αγάπη Παράνομη», δίπλα στην Καριοφυλιά Καραμπέτη και τον Νίκο Ψαρρά, ενώ τηλεοπτικά έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά του Alpha «Έρωτα μετά» και την συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες». Το 2018, συμμετείχε στο remake της σατιρικής σειράς ”Δέκα Μικροί Μήτσοι”.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα