Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: Η διαφορά ηλικίας του Κουτσόπουλου με τη σύντροφό του και το σχόλιό «Αχ αυτή η νεολαία»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δείτε την ανάρτησή του για τη σύντροφό του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και οι δυο τους βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, αφού έχουν καλωσορίσει στον κόσμο τον μονάκριβο γιο τους.

Και μπορεί το ζευγάρι να μην μιλά για την προσωπική του ζωή μιας που έχει επιλέξει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο στο Instagram του σεφ μερικές φορές ίσως δούμε πιο προσωπικές φωτογραφίες σε αντίθεση με τον λογαριασμό της ηθοποιού η οποία δεν κάνει σχετικές αναρτήσεις.

Αυτή φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας έκανε την έκπληξη και ανέβασε στα stories του μια φωτογραφία της συντρόφου του, η οποία βρίσκεται σε χώρο με παιχνίδια και έγραψε, τρολάροντας τη διαφορά ηλικίας τους: «Αχ αυτοί οι νέοι»

Δείτε τη δημοσίευση του Λεωνίδα Κουτσοπούλου

Η διαφορά ηλικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Το ζευγάρι έχει όντως μεγάλη διαφορά ηλικίας, η οποία μετρά σχεδόν 15 χρόνια, καθώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βαδίζει στα 40, ενώ η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι 25 ετών.

Όμως όπως ο σοφός λαός έχει πει «ο έρως χρόνια δεν κοιτά» και το ζευγάρι ζει τον έρωτά του ευτυχισμένο!

«Mε την Χρύσα Μιχαλοπούλου γνωριστήκαμε ιντερνετικά. Με αυτόν τον παραδοσιακό, βαρετό τρόπο, αλλά εν τέλει αποτελεσματικό. Και λεω παραδοσιακό, γιατί έτσι τείνουν να γίνονται τα πράγματα σήμερα. Όσον αφορά τη γνωριμία μας, δεν θυμάμαι, για να είμαι ειλικρινής το πώς ξεκίνησε η κουβέντα. Γνωριστήκαμε λίγο πριν την καραντίνα και περάσαμε πολλά μαζί.

Άλλωστε στην καραντίνα πολλές ήταν οι σχέσεις που καρποφόρησαν, γιατί δεν μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι, οπότε αναγκαστικά περνάγαμε πολύ περισσότερο χρόνο παρέα. Κάναμε πάρα πολλά πράγματα πολύ γρήγορα, αλλά το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ. Το μωράκι μας σήμερα γίνεται τεσσάρων μηνών», είχε πει ο σεφ καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι