Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται: Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, η καλλονή σύντροφός του και οι φήμες που τον εξόργισαν

Ατζούν Ιλίτζαλι: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Τούρκου παραγωγού

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει πλέον γίνει παγκοσμίως γνωστός, ως ο διάσημος Τούρκος καναλάρχης και τηλεοπτικός παραγωγός. Ιδιαίτερα η φήμη του ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο με το Survivor, γεγονός που τον έκανε να βρεθεί μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, και να απασχολεί πλέον τόσο με τις επαγγελματικές του κινήσεις, όσο και με την προσωπική του ζωή.

Ο Τούρκος παραγωγός φαίνεται να διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του, καθώς, έπειτα από το διαζύγιό του από την 28χρονη Σεϊμά Σούμπασι, τη γυναίκα που στάθηκε αφορμή για τον χωρισμό στον δεύτερο γάμο του, ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπό της 23χρονης Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά.

Η νέα σύντροφος του Ατζούν Ιλίτζαλι

Η επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε το 2020 όταν και ανέβηκε η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram. Βρίσκονταν στο σκάφος του διάσημου Τούρκου παραγωγού, ενώ στη συνέχεια έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο.

Οι δυό τους μάλιστα δεν διστάζουν να μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές στα social media. Η Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά γεννήθηκε στην τουρκική πόλη Γιάλοβα το 1999. Σύμφωνα με πληροφορίες, σπούδασε Νοσηλευτική και έχει μεγάλη αδυναμία στο μπάσκετ.

Έχει μάλιστα σχολιαστεί η εντυπωσιακή ομοιότητά της με την πρώην, και τρίτη, σύζυγο του Ατζούν Ιλίτζαλι, Σεϊμά Σούμπασι.

Η πρώην σύζυγος του Ατζούν Ιλίτζαλι

Δείτε την σύζυγο του Ατζούν Ιλίτζαλι εδώ:

Ατζούν Ιλίτζαλι: Διαψεύδει τις φήμες ότι θα ξαναγίνει πατέρας

Ένα δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Sabah που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ήθελε τον Ατζούν Ιλίτζαλι να γίνεται ξανά πατέρας ενός μικρού αγοριού από την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφό του.

Δημοσιογράφος της Hurriyet επικοινώνησε με τον Τούρκο παραγωγό που διέψευσε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, που έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες από τους προηγούμενους γάμους του, εξοργίστηκε με όσα γράφτηκαν.

Εκείνο που τον ενόχλησε είναι το γεγονός ότι το όνομά του επανήλθε στη δημοσιότητα με μια ψευδή είδηση, τη στιγμή που ο ίδιος προσέφερε μεγάλη βοήθεια στους σεισμόπληκτους της χώρας του

Related posts

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων

Ανακοίνωσε τα χείρıστα ο Λέκκας για τον σεισμό που έρχεται: «Θα υπάρχουν τεpάστιες απώλειες, θα φτάσει τα 8,2 Ρίχτερ»