Ο φόβος πίσω από το χαμόγελό της: Το δράμα της Σοφίας Χατζηπαντελή που θέλει οπωσδήποτε να ξεχάσει

Σοφία Χατζηπαντελή: Οι απειλές για την ζωή της

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα από τα μοντέλα που έχει δεχτεί πόλεμο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Μια γυναίκα που έχει δεχτεί ακόμα και απειλές για την ζωή της για το ενωμένο φρύδι της.

Μπορεί το διεθνούς φήμης μοντέλο να έγινε γνωστό στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της ως guest στην κριτική επιτροπή του GNTM 5 για τη φάση των οντισιόν, αλλά στο εξωτερικό είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της γενιάς της, αν και η πορεία της προς την κορυφή δεν ήταν εύκολη.

Σοφία Χατζηπαντελή: Η συνέντευξη στην «Good Morning Britain» που αποκάλυψε το δράμα της

Η ίδια είχε θίξει, πριν από μερικά χρόνια, στη βρετανική εκπομπή «Good Morning Britain», το θέμα των αρνητικών κριτικών που δέχεται, οι οποίες μάλιστα φτάνουν σε σημείο να απειλήσουν τη ζωή της.

Όπως είχε υπογραμμίσει «δέχομαι πολλές απειλές για τη ζωή μου και καλά για αστείο, αλλά νομίζω αυτό δεν είναι καθόλου αστείο. Σίγουρα δέχομαι πολλές αρνητικές αντιδράσεις για την εμφάνισή μου. Δεν πρόκειται να κάτσω και να σας πω πως πολλές από αυτές είναι θετικές, γιατί αυτό δεν είναι ο λόγος που μιλάω. Οι περισσότερες αντιδράσεις που δέχομαι είναι αρνητικές. Είναι αηδιαστικό, αλλά κάθομαι και σκέφτομαι πως κάποιος, κάπου έχει μάθει να σκέφτεται πως η εμφάνισή μου είναι μη αποδεκτή, και αυτό τον οδηγεί στο σημείο να απειλήσει τη ζωή μου».

Ωστόσο, η ίδια άφησε πίσω της αυτή τη μαύρη σελίδα της ζωή της και με σκληρή δουλειά και επιμονή κατάφερε να διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα