Ο γαμπρός χειροκροτεί πεσμένος στα γόνατα: Το ζεϊμπέκικο της νύφης στο γάμο της εντυπωσίασε τους καλεσμένους

by Newsroom i-diakopes.gr
Ο γαμπρός χειροκροτεί πεσμένος στα γόνατα: Το ζεϊμπέκικο της νύφης στο γάμο της εντυπωσίασε τους καλεσμένους

Ο γαμπρός χειροκροτεί πεσμένος στα γόνατα: Ο χορός που εντυπωσίασε

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ο χορός της νύφης. Κατάφερε να μαγέψει τους πάντες όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά και για το ζεϊμπεκικο που χόρεψε.

Στα γλέντια από τους γάμους συνηθίζεται να χορεύει ο γαμπρός. Ωστόσο, οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Όπως είναι επίσης γνωστό πως για κάθε κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση.

Η νύφη αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να μην υπολογίσει σε έθιμα και παραδόσεις. Αυτό, διότι όπως είπαμε και πιο πάνω, ήθελε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα. Όπως ήταν φυσικό, η ίδια έγραψε ιστορία.

Στους γάμους είναι σύνηθες το ζεϊμπέκικο να το χορεύει ο γαμπρός. Για αυτό και το παρακάτω που θα δείτε μας ξάφνιασε ιδιαιτέρως. Η νύφη αποφάσισε να αλλάξει το κατεστημένο και να ρίξει μια ζεϊμπεκιά. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ζεϊμπεκιά άφησε ιστορία. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η νύφη έχει ξεχωριστές χορευτικές ικανότητες και είναι το ίδιο αξιόλογο με αυτό των ανδρών.

Ο γαμπρός χειροκροτεί πεσμένος στα γόνατα: Το ζεϊμπέκικο της νύφης στο γάμο της εντυπωσίασε τους καλεσμένους

Το βίντεο που ο γαμπρός χειροκροτεί πεσμένος στα γόνατα

Έτσι, η ίδια δεν επέλεξε να χορέψει τσιφτετέλι, όπως έκανε κάθε νύφη στο γάμο της. Αντίθετα, επέλεξε να χορέψει ένα χορό, με περισσότερο νόημα. Η νύφη με το νυφικό της δεν διστάζει να χορέψει και να κάνει τον άνδρα της, που είναι πεσμένος μπροστά της και την χειροκροτεί, να την καμαρώσει.

Δείτε το βίντεο

Σάλος: Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Αφροδίτη Μάνου μίλησε έτσι για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Θάνατος Μαζωνάκη: Οι 2 φωτογραφίες και το ένα βίντεο που δείχνουν νεκρό τον αγαπημένο τραγουδιστή!

Εξέλιξη σοκ: Σε ποιον έστειλε τη φωτογραφία του νεκpού Μαζωνάκη η Γάκα – Ανατριχιάζουν τα νέα στοιχεία

Άγριο κράξιμο στην Δέσποινα Βανδή – Μαθεύτηκε ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Μαζωνάκη

Θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στον 32χρονο Μανούσο Φαρμάκη – Τραγικές φιγούρες οι αδελφές του, Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη

Προτεινόμενα