Ο Γιώργος Αυτιάς αποκαλύπτει για τον καρκίνο και συγκλονίζει

by Newsroom i-diakopes.gr
Ο Γιώργος Αυτιάς αποκαλύπτει για τον καρκίνο και συγκλονίζει

Ο δημοσιογράφος εξομολογήθηκε δημόσια την περιπέτεια της υγείας του
Άκρως εξομοληγητική ήταν η συνέντευξη του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος μίλησε στην Άννα Δρούζα και στην εκπομπή «Όσα (δε) λέμε» στο Open, με αφορμή την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο πώς έμαθε για το θάνατο του πατέρα του αλλά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Γιώργος Αυτιάς αποκαλύπτει για τον καρκίνο και συγκλονίζει

«Ήμουν στον αέρα όταν έμαθα τον θάνατο του πατέρα μου»
Ο Γιώργος Αυτιάς αναφερόμενος στο χαμό του πατέρα του, αποκάλυψε ότι ήταν στον Alpha εν ώρα εκπομπής, όταν έμαθε τα δυσάρεστα:

«Ποιος δεν έχει πει Θεέ μου βοήθα, ή Παναγία μου. Ήμουν στον Alpha όταν εν ώρα εκπομπής μου είπε ο σκηνοθέτης ότι πέθανε ο πατέρας μου. Ήταν 8:10. Δέκα δεύτερα σταμάτησαν όλα, είπα πρέπει να σφίξω τα δόντια μου και είπα “πάμε κατευθείαν σε βίντεο”. Είχα πει ό,τι και να συμβεί θέλω να μου το λέτε. Αυτό ήταν το πρώτο πολύ δύσκολο που πέρασα».

«Αύριο χειρουργείο»
Επίσης, ο Γιώργος Αυτιάς συγκλόνισε με την εξομολόγσή του για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Το άλλο ήταν πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ είχαμε ετοιμάσει τα πάντα για διακοπές, είχα κάνει μια εξέταση PSA, μου τηλεφωνεί ο γιατρός και μου λέει “ξέχνα το”. Μου λέει “αύριο χειρουργείο”. Το προλάβαμε στο τσακ. Κάνω έκκληση στους πάντες να κάνουν εξέταση.

Ήταν καρκίνος του προστάτη. Ήταν ένα δύσκολο χειρουργείο και από εκεί και πέρα δεν λογάριασα ούτε διακοπές, ούτε τίποτα. Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ότι “τώρα θα τα καταφέρεις, θέλω να ζήσω”. Παράλληλα, αλλάζεις πολλά πράγματα από όταν περνάς από ένα τέτοιο στάδιο. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, αλλά κάντε εξετάσεις. Εύχομαι σε όλους υγεία».

Προτεινόμενα