Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη θα κλείσει τα 19: Χιλιάδες ευρώ θα κοστίσει το δώρο του

Ελένη Μενεγάκη: Το δώρο χιλιάδων ευρώ για τον γιο της στα 19 του

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον στον μοναχογιό της, Άγγελο Λάτσιο. Έτσι, το δώρο που ετοιμάζει για τα γενέθλιά του, εκτός από ιδιαίτερο, θα είναι και ακριβό.

Ειδικότερα, ο Άγγελος Λάτσιος θα γίνει 19 χρονών στις 30 Νοεμβρίου και η μητέρα του ψάχνει ένα μήνα πριν το δώρο που θα του κάνει, το οποίο θα κοστίσει χιλιάδες ευρώ.

Η ζωή του Άγγελου Λάτσιου απασχολεί αρκετά και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στο instagram και μοιράζεται αρκετά πράγματα από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό.

Το δώρο που ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο

Πριν ένα χρόνο, οπότε ο Άγγελος τελείωσε αποφοίτησε από το λύκειο, η Ελένη Μενεγάκη για να τον επιβραβεύσει, του έκανε δώρο κάτι που είχε σχέση με την τεχνολογία. Φέτος, όμως, στα πλάνα της είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό και δεν πρόκειται για σπίτι, αφού έχει ήδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog, η παρουσιάστρια ψάχνει να βρει αυτοκίνητο, προκειμένου να μπορεί να μετακινείται εκείνος και οι φίλοι του με μεγαλύτερη άνεση.

Φυσικά δεν ψάχνει ένα αντίστοιχο με το δικό της αυτοκίνητο, αλλά ένα μικρότερο σε μέγεθος και κυβικά, χωρίς, ωστόσο, να το έχει καταλήξει ακόμη. Άλλωστε, έχει έναν ολόκληρο μήνα στη διάθεσή της για να κατασταλάξει σε κάποιο συγκεκριμένο.

Related posts

Αγνώριστος ο Άγγελος Λάτσιος: Στην Άνδρο με την Γαία Μερκούρη και τον Θοδωρή Μισόκαλο

Ξεσάλωσε η Γαία Μερκούρη: Πάρταρε σκληρά και μακριά από τον Άγγελο Λάτσιο

Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο Άγγελος Λάτσιος: «Μέσα στα μέλια» η σχέση του με την Γαία Μερκούρη

Πιο χαλαροί από ποτέ: H Γαία Μερκούρη κάνει διακοπές με την αδερφή της και τον Άγγελο Λάτσιο

Η πιο σημαντική συμβουλή της Ελένης Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο: Του την έδωσε πριν βγάλει στην φόρα την προσωπική του ζωή

Τέλος στις φήμες περί χωρισμού: Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη απάντησαν με μια φωτογραφία

Ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές για Μερκούρη-Λάτσιο: Τα τρυφερά στιγμιότυπα και οι αποκαλυπτικές εικόνες με μπικίνι

Έντονη ανησυχία για τον Άγγελο Λάτσιο: Η κίνηση που τους έκανε όλους να απορούν και τα ερωτηματικά για την «εξαφάνιση» του

Άγγελος Λάτσιος: Αυτό είναι το υπερπολυτελές αυτοκίνητο του γιου της Ελένης Μενεγάκη