Ο γιος του Πλούταρχου είναι ερωτευμένος: Το γνωστό μοντέλο με την οποία κυκλοφόρησαν πρόσφατα σε νυχτερινή έξοδο

Γιώργος Κακοσαίος: Κορίτσια δυστυχώς τον πρόλαβαν…

Από τότε που κυκλοφόρησε τα πρώτα του τραγούδια, ο γιος του Πλούταρχου, ο Γιώργος Κακοσαίος έχει προκαλέσει αίσθηση τόσο με τα τραγούδια του όσο και με την εμφάνιση του, η οποία δεν περνά απαρατήρητη στο νεαρό γυναικείο πληθυσμό.

Ερωτευμένος φαίνεται να είναι αυτή την περίοδο στη ζωή του ο Γιώργος Κακοσαίος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μια πολύ γνωστή καλλονή φαίνεται να του έχει κλέψει την καρδιά. Οι δυο τους εθεάθησαν μαζί με φίλους να δειπνούν σε εστιατόριο και οι φήμες πήραν φωτιά, αφού φαίνεται να είχαν πολύ καλή χημεία. Αν κρίνουμε μάλιστα και από την κοπέλα που φημολογείται ότι είχαν σχέση πριν από λίγο καιρό, ο τραγουδιστής φαίνεται να έχει αδυναμία στις ξανθιές.

Ποια είναι λοιπόν η νέα σχέση του Γιώργου Κακοσαίου

Δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που μέχρι πριν λίγο καιρό προσπαθούσαν να του χρεώσουν σχέση με την κούκλα κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαίδη. Τα παιδιά είναι γνωστό ότι κάνουν παρέα και είχαν έρθει κοντά, ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και η μαμά της Μελίνας σε εκπομπή που βρέθηκε με τον Πλούταρχο απάντησε για το φημολογούμενο ειδύλλιο των παιδιών τους.

Πρόκειται λοιπόν για την εντυπωσιακή Τέα Πρέλεβιτς, αδερφή της Άννας Πρέλεβιτς. Υπενθυμίζεται πως η Τέα στα 26 της είχε παντρευτεί με έναν Ινδό, μέλος της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο παρά τα πολλά χρόνια σχέσης και την χημεία, ο γάμος κράτησε μόλις τέσσερις μήνες, αφού το πάθος έσβησε και έτσι οι δυο τους χώρισαν, αλλά διατηρούν καλές σχέσεις.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη