O Γκόρντον Ράμσεϊ αποθεώνει το ελληνικό φαγητό: «Είναι καλύτερο από το ιταλικό»

Γκόρντον Ράμσεϊ: «Το ελληνικό φαγητό είναι καλύτερο από το ιταλικό»

Στο «Gordon, Gino and Fred Go Greek» του ITV, παρουσιάστηκε μία άτυπη συζήτηση για το ελληνικό και το ιταλικό φαγητό.

Ο Gino D’Acampo παραμένει θυμωμένος με τον Gordon Ramsay αφού δύο διάσημοι μάγειρες ξεκινούν μια συζήτηση για φαγητό και ο Gordon δηλώνει ρητά ότι το ελληνικό φαγητό είναι καλύτερο από το ιταλικό.

Αυτή τη φορά, οι Gordon, Gino και First Dates Maitre d ‘Fred Sirieux ταξίδευαν στην Ελλάδα – και επισκέφτηκαν τα πανέμορφα νησιά της χώρας – αναζητώντας το καλύτερο φαγητό γύρω.

Ωστόσο, δεν άργησαν οι σχέσεις μεταξύ των παρουσιαστών της τηλεόρασης να στραβώσουν, καθώς ο Ράμσεϊ καταβρόχθισε την ιταλική κουζίνα ακριβώς μπροστά από τον Ιταλό σταρ.

Ο Γκόρντον είπε στον Τζίνο ότι πίστευε ότι το ελληνικό φαγητό ήταν καλύτερο από την ιταλική κουζίνα, καθώς τα αστέρια κάθονταν πίσω σε ένα πολυτελές σκάφος στη θάλασσα. Στις αμήχανες σκηνές που ακολουθούν, ο Γκόρντον και ο Τζίνο καταλήγουν σε μια καυτή μεσογειακή σειρά φαγητού καθώς ο Φρεντ αποφασίζει να κάνει τη χάρη στον Γκόρντον.

Ο Γκόρντον είπε στον Τζίνο: «Η Ελλάδα δεν φαίνεται να έχει ποτέ αυτό που έχουν οι Γάλλοι ή οι Ιταλοί.» «Ειλικρινά, πιστεύω ότι η ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την ιταλική».

Ο Gino είναι απολύτως σοκαρισμένος από τη δήλωση του Gordon, “Ω, δεν μιλάς σοβαρά!” Οργισμένος προχώρησε κάτω κάτω από το ποτήρι της σαμπάνιας πριν απαντήσει. Στη συνέχεια προσπάθησε να τραβήξει τον Φρεντ στο πλάι του καθώς κούνησε τα χέρια του σε ένδειξη διαμαρτυρίας: “Πες κάτι, πες κάτι!”

Ο Fred συμφωνεί με τον Ramsey για την ανωτερότητα του ελληνικού φαγητού

Δυστυχώς για τον Gino, ο Fred συμφώνησε με την σταρ των Kitchen Nightmares, λέγοντας ότι οι άνθρωποι στην Ελλάδα ζουν περισσότερο, πιο υγιεινά ως αποτέλεσμα της εθνικής τους κουζίνας.

Ο Gino απάντησε: “Η ιταλική διατροφή είναι μια από τις πιο διάσημες δίαιτες στον κόσμο. Οι άνθρωποι ζουν πολλά, πολλά χρόνια.” Είπε ότι δεν μπορείτε να συγκρίνετε την κουζίνα της Ελλάδας με την κουζίνα της Ιταλίας.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, τρεις σεφ σταματούν στα ελληνικά νησιά Κρήτη, Σαντορίνη και Μύκονο. Από την πτώση του καταμαράν μέχρι την κατάδυση για αστακούς, από τα λουτρά με λάσπη μέχρι την παρασκευή μουσακά, τρία τρόφιμα είχαν έκρηξη κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στα ελληνικά νησιά.

Η Κρήτη φιλοξενεί επίσης εκατοντάδες μικρότερες, λιγότερο γνωστές παραλίες που οι παραθεριστές στους Βρετανούς έχουν ήδη ανακαλύψει και τους αρέσει να επιστρέφουν. Μέρος των νησιών των Κυκλάδων, η Σαντορίνη είναι ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών. Το περπάτημα στην καλντέρα και η παρακολούθηση του ηλιοβασιλέματος είναι ότι πρέπει στο νησί.

Στα βόρεια, η πρωτεύουσα της Σαντορίνης, η Οία, έχει φωτογραφηθεί εκατομμύρια φορές από Βρετανούς και άλλους τουρίστες. Οι ημέρες της παραλίας μπορούν να περάσουν στην Κόκκινη Παραλία, τον Περίβολο, την Περίσσα, το Καμάρι, τον Μονόλιθο, τη Λευκή Παραλία, τον Άγιο Γεώργιο ή τη Βιλιχάδα.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι το νησί της Μυκόνου. Επίσης μέρος των Κυκλάδων, η Μύκονος είναι γνωστή ως η πρωτεύουσα του κόμματος της περιοχής, με χιλιάδες τουρίστες να κάνουν πάρτι κάθε χρόνο.

Στο πρώτο επεισόδιο του «Gordon, Gino, and Fred Go Greek», ο Ράμσεϊ μαγείρεψε τον αστακό των φίλων του και τα τρία αστέρια έβαλαν τα δυνατά τους για να φτιάξουν μπουγάτσα, μια τοπική λιχουδιά ζαχαροπλαστικής, με τη βοήθεια της σεφ Joanna, για την οποία υπήρχε ένα γλυκό σημείο. Έντονος Βρετανός σεφ.

Γκόρντον Ράμσεϊ: Αποθεώνει το ελληνικό φαγητό

Related posts

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς