Ο γνωστός και ως “Νιόνιος” από το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι σήμερα αγνώριστος: Ούτε η Ελένη Βλαχάκη δεν θα τον αναγνώριζε

Κωνσταντίνου και Ελένης: Οι guest εμφανίσεις που έμειναν αξέχαστες

Πρόκειται για ένα ελληνικό σίριαλ που άφησε ιστορία, τόσο οι πρωταγωνιστές όσοι και οι καλεσμένοι μέχρι και σήμερα μένουν αξέχαστοι για τους ρόλους και τις ατάκες τους.

Θυμάστε τον «Νιόνιο» τον Speed» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Σήμερα δε θα μπορούσατε με τίποτα να τον αναγνωρίσετε, αφού δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο, που είχαμε δει τότε.

Ο «Νιόνιος» ήταν ένας φίλος της «Βλαχάκη» από τα παλιά και εμφανίζεται σε δύο επεισόδια σε αυτό το ρόλο. Στο ένα «κλέβει» μεγάλα ποσά από τις γκαρσόνες και τη «Ματίνα», υποσχόμενος μεγάλη καριέρα στο τραγούδι, ενώ στο άλλο παίρνει πάλι το ρόλο του μάνατζερ για να γυριστεί μεξικάνικο σήριαλ.

Ποιος είναι ο Νιόνιος του Κωνσταντίνου και Ελένης στην πραγματική ζωή

Ο Νίκος Κυριακίδης είναι ένας ηθοποιός με αξιοπρόσεκτη καριέρα, έστω κι αν η διαδρομή του δεν είναι κατά κύριο λόγο στην τηλεόραση. Αποτέλεσε κι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της σειράς του ΑΝΤ1, έχοντας παίξει και στα πρώτα επεισόδια τον πατέρα του «Χρυσάνθεμου».

Σήμερα, θα δυσκολευτεί να τον βρει κάποιος, αφού απέχει από τα φώτα και προτιμά να συμμετέχει σε θεατρικές δουλειές, ενώ δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πρόταση είχε γίνει κάποτε στη μασέζ που είχε αναστατώσει τον «Κατακουζηνό».

Related posts

Αγνώριστος ο “Δρ. Βουλίδης” από το Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Ελένη Βλαχάκη

“Μαρία η άσχημη”: Η Μαρκέλλα 14 χρόνια μετά από τα επεισόδια της σειρά είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Πασίγνωστος παίκτης του Survivor στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Κι’ όμως λίγοι τον πήραν χαμπάρι

Κωνσταντίνου και Ελένης: Βρήκαμε το γνωστό μαγαζί που γίνονταν τα γυρίσματα και μπορείς να μπεις μέσα

Άφησε την ζωή στην Αθήνα, ζει σε ησυχαστήριο: Η εξαφάνιση της νοσοκόμας του «Κωνσταντίνου & Ελένης» και το νέο ξεκίνημα μακριά από τη δημοσιότητα

“Η ώρα η καλή”: Ποιος θυμάται τον Θέμη από την γνωστή ελληνική σειρά; Πως είναι σήμερα ο ηθοποιός και με τι ασχολείται

Εντυπωσιακή με κοντό μαλλί και 44 ετών: Αγνώριστη η Τζοάνα του Κων/νου & Ελένης – Δεν θα την αναγνώριζε σήμερα ούτε ο Μάνθος

Ούτε ο Κάκαλος δεν θα την αναγνώριζε: Που βρίσκεται και τι κάνει η τηλεοπτική σύντροφος του Μπέζου από της “Ελλάδος τα παιδιά”

Θυμάστε την αυστηρή σύζυγο του «κούκλου» γιατρού στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Θα πάθετε πλάκα με το πώς είναι σήμερα