Ο Ηλίας Γκότσης «σπάει τη σιωπή του»: «Κάποιοι έταζαν από λεφτά, ρούχα μέχρι και διάρι στη Γλυφάδα για να φάνε»

Ο Ηλίας Γκότσης «σπάει τη σιωπή του»: «Κάποιοι έταζαν από λεφτά, ρούχα μέχρι και διάρι στη Γλυφάδα για να φάνε»

Ηλίας Γκότσης: Οι αποκαλύψεις του πρώην παίκτη του Survivor μετά την αποβολή του

Ο Ηλίας Γκότσης παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την πολυσυζητημένη αποβολή του. Ο πρώην παίκτης του Survivor «έσπασε τη σιωπή του για το φαγητό και το χαρτάκι μετά την αποβολή του από το Survivor All Star μαζί με τον Γιωρίκα Πιλίδη.

«Η συμφωνία με τον κύριο Ατζούν ήταν ξεκάθαρη. Ο ίδιος είπε ότι καταλαβαίνω ότι μπορεί να βρείτε κάτι κάτω να φάτε κι είναι λογικό. Είναι το ένστικτο της επιβίωσης. Από εκεί και πέρα ο απαράβατος κανόνας είναι ότι κανείς δεν ακουμπά κινητό γιατί αυτό αλλοιώνει το πρόγραμμα και συμφωνήσαμε όλοι ότι όποιος πιάσει κινητό είναι εκτός Survivor. Για φαγητό δεν υπήρχε συμφωνία. Από εκεί και πέρα κάποια πράγματα ξεφεύγουν από τα όρια του παιχνιδιού και κατηγορήθηκε από μερικές εκπομπές ότι εγώ κι ο Ηλίας Μπόγδανος πήγαμε στο σπίτι του κ. Ατζούν και κλέψαμε φρυγανιές. Ε μπλέκομαι σε όλα», ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης.

Ο Ηλίας Γκότσης «σπάει τη σιωπή του»: «Κάποιοι έταζαν από λεφτά, ρούχα μέχρι και διάρι στη Γλυφάδα για να φάνε»

Ηλίας Γκότσης: «Δεν υπάρχει παίκτης από την ομάδα μου που δεν έχει προσπαθήσει να βρει τρόπο να φάει»

«Δεν ήταν φρυγανιές. Ο κ, Ατζούν μας κέρασε όλους από ένα κομμάτι cheesecake κι είχε δώσει κι ένα κομμάτι στην παραγωγή, οπότε φεύγοντας κάποιοι παίκτες -εκτός από το κομμάτι cheesecake που πήραν από την παραγωγή- πήγαν στο μπάνιο και πήραν τα σαπούνια και την κολόνια. Δεν ξέρω τι φορά, αλλά μυρίζει ωραία» σημείωσε ο Ηλίας Γκότσης.

«Δεν υπάρχει παίκτης από την ομάδα μου που δεν έχει προσπαθήσει να βρει τρόπο να φάει», αποκάλυψε λέγοντας πώς όλοι είχαν βρει να φάνε και μάλιστα εκείνος μοιραζόταν ότι έβρισκε.

Σύμφωνα με τον Γκότση «Οι locals που λέμε είναι μια ομάδα σεκιούριτι που έχει προσλάβει η παραγωγή για να μας περιορίζουν, αλλά βρίσκαμε τον τρόπο. Κάποιοι έταζαν από λεφτά ρούχα μέχρι και διάρι στη Γλυφάδα που λέει ο λόγος, άλλοι έλεγαν “φαγητό παρακαλώ”».

Από την άλλη ο παίκτης της Μπλε ομάδας δήλωσε ότι «Όταν μιλάμε φαϊ εννοούμε μισό σάντουιτς σαν την παλάμη μου να το μοιραστούμε μια ομάδα».

Προτεινόμενα